Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPLDM

Organizaţia PLDM din s. Costeşti s-a lansat în campania electorală

|versiune pentru tipar| PLDM, 16 mai 2015

Pe data de 15 mai, candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de primar al satului Costeşti, Natalia Petrea, şi echipa de consilieri s-au lansat în campania pentru alegerile locale generale din data de 14 iunie. La eveniment a participat şi preşedintele PLDM, Vlad Filat.

Natalia Petrea şi-a motivat decizia de candida la funcţia de primar pentru că doreşte să identifice soluţii de rezolvare a multiplelor probleme cu care se confruntă cetăţenii, dar şi să atragă investiţii pentru a moderniza localitatea.

“Am hotărât să mă implic pentru că nu sunt indiferentă şi doresc ca satul meu să prospere. Eu personal sunt optimistă şi cred că împreună cu colegii liberal-democraţi vom reuşi să creăm condiţii bune de trai pentru cetăţenii din satul Costeşti”, a spus Natalia Petrea.

Candidatul PLDM la funcţia de primar a afirmat că obiectivele echipei Organizaţiei Locale a PLDM Costeşti pentru mandatul 2015–2019 sunt: reparaţia drumurilor, construcţia sistemului de canalizare şi darea în exploatare a Casei de ambalare a strugurilor de masă, renovarea Casei de Cultură, iluminare stradală, curăţirea canalului de scurgere a apei în regiunea fabricii de vin, înverzirea şi salubrizarea localităţii.

Prezent la eveniment, Vlad Filat i-a urat mult succes candidatului liberal-democrat la funcţia de primar şi a îndemnat oamenii să opteze pentru candidatura unui bun gospodar, atunci când vor merge la votare.

Preşedintele OT Ialoveni a PLDM, Dimitriu Anatolie, a menţionat că echipa locală liberal-democrată este cea mai puternică din raion.

“Natalia Petrea este un bun profesionist, ştie ce are de făcut. Experienţa dumneaei ne-a convins să o alegem şi în calitate de preşedinte al Asociaţiei Aleşilor locali PLDM din raionul Ialoveni. Sun sigur că satul Costeşti va avea un primar gospodar, un primar liberal-democrat”, a spus Anatolie Dimitriu.

La rândul său, preşedintele Organizaţiei Costeşti a PLDM, Ion Sulă, a menţionat că Natalia Petrea şi-a demonstrat capacităţile organizatorice şi manageriale atât la conducerea raionului, cât şi în funcţia de director al Liceului Teoretic Costeşti.

“Natalia Petrea împreună cu echipa îşi va îndeplini angajamentele asumate în faţa cetăţenilor. În aceste alegeri mergem cu încredere şi vom demonstra încă o dată că avem oameni capabili să schimbe lucrurile spre bine în satul Costeşti”, a punctat Ion Sulă.

Organizaţia Costeşti a PLDM numără peste 500 de membri şi susţinători activi.

pldm.md