Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPLDM

Hogineşti şi Dereneu aleg să meargă înainte

|versiune pentru tipar| PLDM, 1 iunie 2015

La 31 mai, vicepreşedintele PLDM, Liliana Palihovici, a vizitat localităţile Hogineşti şi Dereneu, din raionul Călăraşi, unde a participat la adunările satelor.

“Acum 4 ani, satele din Republica Moldova nu erau aprovizionate cu apă, drumurile erau în stare foarte proastă. Acum, avem drumuri locale mai bune, sunt lansate proiecte de reabilitare a drumurilor şi de dezvoltare a infrastructurii”,a spus Liliana Palihovici, care a precizat că echipa PLDM are candidaţi la funcţia de primar şi de consilier local şi raional bine pregătiţi, profesinişti, cu capacitate de mobilizare şi responsabilitate.

Candidatul PLDM la funcţia de primar de Hogineşti, Constantin Poştaru, a menţionat rolul pe care îl joacă comunicarea eficientă şi constantă dintre puterea locală şi cea centrală în realizarea obiectivelor strategice pe termen lung şi pe termen scurt, rolul comunităţii în implementarea proiectelor de modernizare a infrastructurii şi rolul echipei de consilieri.

“Vom continua lucrurile bune pe care le-am început împreună cu dumenavoastră în porcesul de modernizare a localităţii noastre”, a menţionat Poştaru.

La Dereneu, Liliana Palihovici a apreciat capacităţile organizatorice ale primarului, Elena Oaserele, materializate în proiecte investiţionale pentru sat. Aici a fost reparată Casa de cultură, a fost construită o cazangerie pentru şcoala şi grădinţa din localitate, alte multiple proiecte pentru oamenii din sat.

În cadrul adunărilor au fost prezentate echipele de candidaţi la funcţia de consilier din partea PLDM, programele de activitate şi planurile de viitor.

pldm.md