Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat în Străşeni: Votaţi pentru primarul şi echipa de consilieri a PLDM

|versiune pentru tipar| PLDM, 11 iunie 2015

Pe data de 14 iunie, când în Republica Moldova vor avea loc alegerile locale generale, ieşiţi la vot şi optaţi pentru primarul şi echipa de consilieri a Partidului Liberal Democrat din Moldova. Îndemnul a fost făcut de preşedintele PLDM, Vlad Filat, la întâlnirea cu alegătorii din raionul Străşeni.

“În aceste alegeri lăsaţi emoţiile la o parte, analizaţi lista de candidaţi şi votaţi conştient pentru edilul care va rezolva problemele cu care se confruntă satele în care locuiţi. Votaţi candidaţii care nu doar ştiu doar să vorbească frumos, dar pe acei care sunt gospodari şi au capacitate să vă rezolve problemele. Echipa PLDM va asigura o bună administrare la nivel local. Fiţi încrezători şi împreună vom reuşi să realizăm lucruri frumoase pentru satele din Republica Moldova”, a spus Vlad Filat.

Preşedintele raionului Străşeni, Petru Voloşciuc, a menţionat că echipa PLDM va îndeplini toate angajamentele pe care şi le asumă. “Vom duce la bun sfârşit toate proiectele demarate şi vom începe altele noi. Avem o echipă profesionistă care are capacitate să realizeze tot ce şi-a propus”, a spus Petru Voloşciuc.

Şi candidatul PLDM la funcţia de primar al or. Străşeni, Sergiu Nicula, a asigurat cetăţenii că împreună cu echipa liberal-democrată va moderniza oraşul, astfel încât cetăţenii să aibă condiţii decente de trai.

“Noi suntem pregătiţi şi ştim ce avem de făcut. Vă îndemn să aveţi încredere în echipa PLDM”, a punctat Sergiu Nicula.

pldm.md