Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPLDM

Comunicat de presă al Partidului Liberal Democrat din Moldova

|versiune pentru tipar| PLDM, 25 iunie 2015

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de primar în satul Racovăţ, raionul Soroca, Mihail Andrieş, a fost bătut de trei indivizi mascaţi. Incidentul a avut loc în noaptea trecută, când suspecţii au intrat în casa candidatului liberal-democrat şi l-au agresat fizic.

În urma atacului, candidatul PLDM la funcţia de primar în satul Racovăţ s-a ales cu mai multe leziuni corporale grave şi a avut nevoie de asistenţă medicală urgentă. Mihail Andrieş a fost internat în secţia traumatologie a Spitalului raional Soroca.

Candidatul liberal-democrat a depus o plângere la secţia de poliţie. Oamenii legii au identificat suspecţii. Este vorba despre candidatul la funcţia de primar al “Partidului Nostru”, Mitrofan Mihail, finul şi nepotul acestuia.

În aceste condiţii, Consiliul Electoral de circumscripţie electorală de nivelul întâi din satul Racovăţ, urmează să permită organelor de drept reţinerea candidatului din partea “Partidului Nostru”, pentru a putea stabili toate circumstanţele cazului.

PLDM condamnă atacul la viaţa lui Mihail Andrieş şi îşi exprimă încrederea că autorii acestuia vor fi sancţionaţi conform normelor legale.

pldm.md