Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPLDM

Vlad Filat şi Victor Său le-au dat o VESTE IMPORTANTĂ locuitorilor din Soroca

|versiune pentru tipar| PLDM, 26 iunie 2015

Liderul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, a fost prezent vineri la Soroca pentru a fi alături de candidatul liberal-democrat pentru funcţia de primar al oraşului, Victor Său. La Soroca a fost organizat un concert în acestă seară în cadrul căruia, pe lângă alţi artişti din R. Moldova, a evoluat şi celebrul Dan Bălan, stabilit acum la New-York.

Vlad Filat s-a arătat convins că Victor Său, care a fost primar, iar în ultimii patru ani a fost preşedintele raionului, are experienţa necesară şi o echipă puternică care va face din Soroca un municipiu european.

“Prietenul meu, Victor, a demonstrat că este un bun gospodar cât a fost primar, dar şi în ultimii patru ani cât a îndeplinit funcţia de preşedinte al raionului Soroca. Are experienţa necesară de a face din oraşul Soroca municipiul Soroca. Un municipiu care are cetate, are economie şi infrastructură dezvoltată. Astfel ca fiecare sorocean să aibă o viaţă mult mai bună”, a menţionat liderul PLDM.

Potrivit lui Vlad Filat, cetăţenii R. Moldova, inclusiv cei din Soroca, trebuie să opteze pentru continuitate.

“Ceea ce am început acum cinci ani trebuie să aibă continuitate şi să facem în aşa fel, încât toţi cetăţenii să aibă salarii mult mai bune. Acest lucru poate fi realizat prin multă muncă şi cu oameni cu experienţă şi foarte responsabili. Un asemenea om este şi Victor Său. Din păcate, această competiţie electorală a devenit o bătălie politică. Unii înţeleg să facă politică cu bâta, prin injurii, minciună şi promisiuni false. Oameni ca Victor Său au demonstrat prin acţiuni concrete că se pot face lucruri frumoase. Vă îndemn ca, la 28 iunie, să alegeţi un gospodar pentru primăria Soroca. Sunt convins că Victor va face ordine şi va şti să ofere o viaţă mai bună pentru fiecare. Alegeţi Victor Său pentru a avea un municipiu frumos şi cu o infrastructură dezvoltată”, i-a îndemnat Filat pe soroceni.

Preşedintele degrevat al raionului Soroca, candidatul PLDM pentru funcţia de primar de Soroca, Victor Său, i-a mulţumit lui Vlad Filat şi partidului pentru susţinere şi pentru organizarea concertului susţinut de artiştii noştri, inclusiv de celebrul Dan Bălan. “Dragi soroceni, ţin să vă mulţumesc că pe data de 14 iunie aţi mers la secţiile de vot şi aţi ales echipa PLDM în consiliile locale şi cel raional. M-aţi susţinut pe mine. Însă, acesta nu este finalul. Finalul va fi pe 28 iunie”, a spus Victor Său.

Candidatul liberal-democraţilor a avut o rugăminte către locuitorii din Soroca. “Vă rog să găsiţi cinci minute pe 28 iunie pentru a merge la vot. Să votaţi pentru stabilitate, pentru un oraş curat, pentru drumuri şi străzi reparate, pentru străzi iluminate, pentru sisteme de apeduct şi canalizare, pentru staţii de epurare, pentru viitorul copiilor şi pentru un trai mai bun pentru bătrâni. Eu vă asigur că voi reuşi să fac tot ce mi-am propus”, a dat asigurări Său.

De menţionat că Victor Său a acumulat cele mai multe voturi în primul tur al alegerilor locale şi are cele mai mari şanse pentru a deveni primarul de Soroca pentru următorii patru ani.

pldm.md