Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Scrutinul local va fi ca un referendum naţional pentru exprimarea neîncrederii faţă de actuala guvernare, plină de hoţi şi escroci!

|versiune pentru tipar| PN, 28 aprilie 2015

Partidul lui Renato Usatîi continuă să rămână fidel dezideratelor anunţate încă în perioada campaniei electorale parlamentare

Fiind aproape de evenimentul de prezentare oficială a programelor preelectorale ale candidaţilor pentru alegerile locale, Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, prezintă unele teze care au stat la baza acestui program.

Curăţirea Moldovei de guvernarea criminală

1. Viitoarele alegeri locale vor fi alegeri mai puţin obişnuite. Acestea vor fi nu doar o oportunitate de a schimba primarii şi consilierii locali în oraşele şi satele noastre. Acestea vor fi o oportunitate de a începe un proces de purificare a Moldovei de guvernarea criminală din ultimii 6 ani. Aceste alegeri vor fi un referendum naţional privind neîncrederea cetăţenilor în actuala guvernare, plină de hoţi şi escroci. Aceste alegeri vor fi începutul schimbării, despre care Partidul Nostru vorbeşte încă de la lansarea sa. Rezultatele acestor alegeri vor fi o lovitură pentru corupţie, fărădelege şi acţiunile arbitrare ale autorităţilor din satele, oraşele şi raioane noastre.

Poporului Moldovei i-a fost furată victoria

2. Noi am fi putut izbăvi Moldova de raideri şi contrabandişti încă în toamna anului trecut. Cu toate acestea, victoria ne-a fost furată. A fost furată victoria poporului din Moldova. A fost furată de către coruptul Minister al Justiţiei, care de două ori a refuzat înregistrarea Partidului Nostru. A fost furată de către coruptul Minister de Interne, procurori şi instanţele de judecată, toate aşa-numitele organe de drept, care s-au angajat în acţiuni de intimidare şi ameninţări faţă de susţinătorii Partidului Nostru. A fost furată de către cei care, prin metode banditeşti, au exclus echipa noastră din cursa preelectorală.

Libertatea şi dreptatea nu pot fi ucise!

3. Dar ei au greşit — noi am supravieţuit. Prin exemplul său, Partidul Nostru a demonstrat că aspiraţiile oamenilor pentru libertate şi dreptate nu pot fi ucise. Noi nu doar am supravieţuit, ci am devenit mai puternici şi mai uniţi. Astăzi, Partidul Nostru este singura forţă politică serioasă din Republica Moldova, care şi-a îndeplinit toate promisiunile faţă de electorat. Am promis să supravieţuim şi am supravieţuit! Am promis să câştigăm şi vom câştiga!

Partidul Nostru va învinge!

4. Partidul Nostru a revenit pentru a câştiga. Partidul politic Partidul Nostru va participa la alegerile locale în toată ţara. Astăzi, se desfăşoară procesul de desemnare a candidaţilor pentru primării şi consiliile locale în toate raioanele, oraşele şi municipiile din ţară.

“Voi decideţi, noi facem!”

5. Partidul politic Partidul Nostru vine la alegerile locale cu sloganul “Voi decideţi, noi facem!”. A venit timpul pentru a întoarce puterea poporului. Iar aleşii locali, precum orice putere, lucrează în numele poporului şi pentru popor, nu invers.

Vom curăţa Moldova de corupţie

6. Suntem singurul partid din Moldova care pledează pentru Republica Moldova şi cetăţenii săi. Noi nu ne ascundem în spatele lozincilor false de integrare europeană sau de integrare în Uniunea Eurasiatică. Suntem singurul partid care vorbeşte deschis — soarta Moldovei depinde de noi înşine. Nu de Bruxelles, nu de Moscova, Washington sau Bucureşti. Numai prin propriile noastre eforturi, vom putea să scăpăm ţara de funcţionari corupţi, de furturi, de conducerile hidoase şi de sărăcie. Partidul Nostru este un partid al tuturor cetăţenilor, indiferent de preferinţele geopolitice. Toţi cei care preţuiesc Moldova, care doresc să o salveze de guvernarea coruptă, caracterizată prin atacuri raider şi contrabandă, care doresc prosperitatea satelor şi oraşelor Moldovei, toţi se adună sub steagul Partidului Nostru.

Candidaţii noştri sunt cinstiţi şi profesionişti

7. Pentru noi, desigur, este important să câştigăm alegerile într-un număr cât mai mare de localităţi. Şi mai important însă este calitatea aleşilor locali. Noi nu promovăm rude, cumetri, nănaşi şi verişori, noi promovăm candidaţi oneşti şi profesionişti.

Optăm pentru autorităţi locale incoruptibile!

8. Avem nevoie de autorităţi locale integre, profesioniste, care vor conlucra cu viitoarea guvernare centrală. Viitoarea — din care va face parte Partidul Nostru.

ru1.md