Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

De Ziua Internaţională a Muncii, Partidul Nostru nu a mărşăluit, ci a curăţat parcul de la Ciocana

|versiune pentru tipar| PN, 1 mai 2015 | 

Locuitorii capitalei au susţinut acţiunea de salubrizare organizată de echipa lui Renato Usatîi

Activiştii Partidului Nostru au marcat Ziua Internaţională a Muncii…prin muncă! Spre deosebire de alţii, membrii şi simpatizanţii partidului condus de Renato Usatîi nu au organizat tradiţionalul marş cu lozincile “Pace, Muncă, Mai!”, ci au decis să sărbătorească ziua de 1 mai într-un mod deosebit — au desfăşurat o acţiune amplă de salubrizare.

O echipă formată din câteva sute de susţinători ai lui Renato Usatîi împreună cu Ilian Caşu, candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al capitalei, au curăţat parcul de la Ciocana, care este situat în perimetrul străzilor Mihail Sadoveanu, Vadul lui Vodă şi Alecu Russo.

Acţiunea de salubrizare desfăşurată de Partidul Nostru a fost salutată de locuitorii capitalei care s-au alăturat lucrărilor de curăţenie.

“Am decis să marcăm Ziua solidarităţii oamenilor muncii prin muncă şi nu prin mitinguri şi frigăruie. Constatăm, cu părere de rău, că una dintre cele mai mari probleme ale oraşului nostru este lipsa curăţeniei în parcuri şi spaţiile publice. Şi atunci dacă Primăria nu ia măsuri cu aceste mormane de deşeuri menajere şi gunoaie, o facem noi, pentru că ne iubim oraşul- Chişinău este casa noastră a tuturor, iar fiecare casă, după cum bine ştim, necesită a fi curăţată şi frumos amenajată. Noi vrem să trăim într-un oraş curat, verde şi frumos.”, a precizat Ilian Caşu.

Activiştii Partidului Nostru au curăţat o suprafaţă de peste 15 km2 din parcul de la Ciocana şi au colectat două camioane de gunoi.

ru1.md