Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Hram la Făleşti cu Renato Usatîi: Concert de amploare, trandafiri albi şi focuri de artificii de neuitat!

|versiune pentru tipar| PN, 23 mai 2015

Imediat după alegeri, oraşul natal va primi şi alte cadouri de la liderul “Partidului Nostru”

La concertul prilejuit Hramului oraşului Făleşti, organizat de “Partidul Nostru” au venit mai mult de 20 de mii de spectatori. Au încins piaţa interpreţii Natalia Gordienco, Olia Tira, Constantin Moscovici şi trupa “Zdob şi Zdub” care le-au dăruit locuitorilor oraşului o adevărată sărbătoare muzicală. Tradiţional, toate doamnele care au venit la concert, au primit în dar de la liderul formaţiunii, Renato Usatîi şi echipa lui, trandafiri albi.

“Scumpii mei pământeni! Vă felicit cu ocazia Zilei oraşului. Îi doresc prosperitate, iar vouă tuturor bunăstare şi încredere în ziua de mâine. Doar împreună vom reuşi să facem astfel ca Făleşti să arate ca n oraş modern, confortabil şi amenajat! Autorităţile ne-au interzis să organizăm concerte cu participarea vedetelor din străinătate, dar asta nu ne-a împiedicat astăzi să ne întâlnim aici şi să ne bucurăm pentru oraşul nostru”, a declarat Renato Usatîi, adresându-se locuitorilor oraşului.

În acest an, campania electorală a coincis cu ziua de 9 mai. Pentru că în această perioadă autorităţile au interzis acţiunile de caritate, Renato Usatîi a dat asigurări că imediat după alegeri, fiecare veteran din Făleşti va primi ajutor material în mărime de 5 mii de lei.

După finalizarea perioadei electorale, Făleşti va primi şi alte cadouri din partea liderului “Partidului Nostru”: două terenuri de joacă pentru copii, amplasate în diferite raioane ale oraşului şi o plajă amenajată la lacul Comsomoliştilor. Totodată, biserica din satul Făleştii Noi va primit 50 de mii de lei. Potrivit lui Renato Usatîi, el şi partidul lui, reprezentat la Făleşti de candidatul la funcţia de primar, Vladimir Rusu, “va continua să ajute oamenii şi să promoveze politica faptelor”.

“În pofida greutăţilor, ne mândrim cu oraşul Făleşti. Sunt sigur, că obţinând încrederea oamenilor, noi vom reuşi să facem acest oraş şi mai bun!”, a subliniat candidatul la funcţia de primar al oraşului Făleşti, Vladimir Rusu.

Concertul organizat de “Partidul Nostru” şi Renato Usatîi la Făleşti, a culminat cu spectaculoase şi grandioase focuri de artificii.

După concert, candidatul “Partidului Nostru” la funcţia de primar al municipiului Bălţi, a revenit în capitala nordului, unde a fost întâmpinat cu aplauze, iar bălţenii l-au salutat, scandând “Renato”.

ru1.md