Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Glodeniul, cucerit de Renato Usatîi şi spectacolul oferit de Partidului Nostru!

|versiune pentru tipar| PN, 25 mai 2015

Piaţa Suveranităţii din Glodeni a devenit arhiplină aseară la concertul organizat de Partidul Nostru cu evoluţia Oliei Tira, Natalia Gordienko, Constantin Moscovici şi trupa Zdob şi Zdub

Locuitorii oraşului Glodeni şi-au manifestat susţinerea faţă de Renato Usatîi chiar din primele clipe ale vizitei, întâmpinându-l cu urale şi aplauze la intrarea în oraş. Deşi nu vine prima dată la Glodeni, liderul Partidului Nostru a rămas plăcut surprins de primire: “Nu ştiam că suntem atât de iubiţi la Glodeni. Mulţumesc tuturor!”, a scris Usatîi pe reţelele de socializare.

Concertul organizat de Partidul Nostru la Glodeni a adunat în centrul oraşului aproape 10 mii de oameni, inclusiv veniţi din întregul raion. Piaţa Suveranităţii din Glodeni a fost încinsă de interpreţii Natalia Gordienko, Olia Tira, Constantin Moscovici şi trupa “Zdob şi Zdub”, care au primit ovaţii şi aplauze în continuu din partea publicului.

“Sunt bucuros că am revenit acasă ca să continuăm ceea ce am pornit. Important este că sunt zeci de mii, chiar sute de mii, de cetăţeni care ne susţin, ştiu că avem foarte mulţi susţinători şi în oraşul şi raionul Glodeni. Vă mulţumesc mult că nu m-aţi uitat. Ştiţi că sunt candidat la Bălţi, vom fi aproape aici e Bălţi, Făleşti, Glodeni, Râşcani, Drochia şi vom demonstra cum merg treburile la nord, ceea ce este foarte important. Până acum toate evenimentele aveau loc în capitală, iar prin raioane oamenii se descurcau cum puteau. De aceea merg în această campanie electorală cu deviza: « Să învingem răul prin bine». Ne cunoaştem cu Stela Onuţu de mult timp şi sunt convins că poate fi un primar bun pentru oraşul vostru, este o femeie puternică care cu ajutorul întregii echipe va face treaba bună şi multe lucruri frumoase. Este foarte important să renaştem raioanele din ţară, pentru că în ultimul timp oamenii le părăsesc şi pleacă în capitală, însă sunt sigur că putem face şi aici lucrui bune cu susţinerea voastră”, a declarat Usatîi, prezentând-o pe Stela Onuţu, candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al oraşului Glodeni.

Potrivit lui Renato Usatîi, el şi partidul lui, reprezentat la Glodeni de candidatul la funcţia de primar, Stela Onuţu, “va continua să ajute oamenii şi să promoveze politica faptelor bune”.

“Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi, astăzi. Noi, echipa Partidului Nostru, suntem cei care venim cu fapte reale şi concrete pentru viitorul nostru frumos împreună. Promit solemn să fac tot ce îmi stă în puteri pentru acest orăşel frumos.”, a declarat candidatul la funcţia de primar al oraşului Glodeni, Stela Onuţu.

Ultimul, dar şi cel mai aşteptat, moment al serii a fost spectacolul focurilor de artificii, care i-a impresionat la maxim pe locuitorii din Glodeni. Reacţiile locuitorilor nu s-au lăsat mult aşteptate: “În Glodeni nu a mai avut loc o astfel de sărbătoare!”, au spus majoritatea celor prezenţi la concert.

ru1.md