Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi şi Partidul Nostru le-a oferit locuitorilor din Donduşeni un spectacol de neuitat

|versiune pentru tipar| PN, 30 mai 2015

Concertul organizat de Partidul Nostru a adunat pentru prima dată atât de mulţi oameni în centrul oraşului Donduşeni. Spectatorii au fost încântaţi de evoluţia interpreţilor Olia Tira, Gheorghe Ţopa, Natalia Gordienko, Constantin Moscovici şi trupa Zdob şi Zdub. Atmosfera a fost încinsă la maxim de Zdubi, care au fost chemaţi de trei ori la bis de public.

Locuitorii din raionul Donduşeni au avut parte vineri seara de o sărbătoare de neuitat. Peste 10 mii de oameni s-au adunat în centrul oraşului pentru a asculta piesele interpreţilor îndrăgiţi, dar şi a-l revedea pe Renato Usatîi, care s-a întors în locurile natale să readucă zâmbetele pe feţele oamenilor.

“Mama mea este născută în satul Rediul Mare, astăzi am fost şi pe la bunica, am văzut locurile unde mi-am petrecut toată copilăria. Pentru mine raionul Donduşeni este un loc de suflet. Ţin minte toate iazurile şi locurile frumoase, gara Rediul Mare, satul Donduşeni, Fabrica de Zahăr, şi de aceea mă bucur că suntem împreună.”, a salutat liderul Partidului Nostru locuitorii din Donduşeni.

“S-au întâmplat multe lucruri mai puţin pozitive în ultima perioadă. Am fost judecaţi pentru acte de binefacere, pentru ajutorarea sportivilor, veteranilor, organizarea concertelor, dar spre deosebire de ei, eu niciodată nu am ascuns nimic, iar noi întotdeauna am organizat sărbători din banii noştri şi nu din bani furaţi de la oameni patru ani. Astăzi sarcina noastră este să trezim societatea, să ne unim toţi cei cărora nu le este indiferentă soarta Moldovei. Este foarte important că avem susţinere şi încredere din partea oamenilor şi să mergem cu capul sus pentru a nu vă dezamăgi pe voi toţi, cetăţenii Republicii Moldova. Toţi ştiu prin ce am trecut anul trecut, când am fost scoşi din alegeri pentru că se temeau de noi într-adevăr, vă mulţumesc pentru susţinere, astăzi noi schimbăm tactica şi mergem după principiul «Să învingem răul prin bine»”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a mulţumit tuturor pentru primirea caldă şi susţinerea din partea oamenilor şi a precizat că formaţiune pe care o conduce are o echipa de specialişti tineri, energici, educaţi, oneşti şi care sunt gata să contribuie la prosperarea localităţilor din Donduşeni.

“Vreau ca oraşul nostru să înflorească, să prospere, să fie frumos şi cu oameni bucuroşi. Am să lucrez cinstit şi o să fac tot ce îmi stă în puteri pentru a ridica oraşul de la pământ spre cer. Voi decideţi, noi facem!”, a declarat Ivan Belciug, candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al oraşului Donduşeni.

“Pentru prima dată văd în Donduşeni atâta lume adunată în centrul oraşului şi sunt convins că nu aţi venit pur şi simplu, ci aţi venit să vă vedeţi viitorul, viitorul vostru luminos în oraşul nostru. Noi nu ne-am axat pe cantitate, ci pe calitate. Nu avem foarte mulţi candidaţi la funcţia de primar în satele din raionul Donduşeni, pentru că am căutat într-adevăr oameni cinstiţi şi oneşti, am căutat să avem o echipă de calitate cu care să ne putem mişca înainte şi să realizăm ceea ce ne-am propus.”, a declarat coordonatorul formaţiunii în Donduşeni, Ruslan Zaplitnîi, care a pus bazele Organizaţiei Teritoriale Partidul Nostru Donduşeni.

Potrivit oamenilor, concertul organizat de Partidul Nostru la Donduşeni a adunat, pentru prima dată o mare de oameni în centrul oraşului. Locuitorii din Donduşeni au rămas impresionaţi de spectacol, care a culminat cu un grandios foc de artificii dedicat aniversării a 70 de ani de la Marea Victorie asupra fascismului.

ru1.md