Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi către locuitorii din Drochia: Veţi avea cea mai curajoasă şi frumoasă primăriţă din ţară!

|versiune pentru tipar| PN, 1 iunie 2015

Liderul Partidului Nostru i-a îndemnat pe drochieni să o susţină pe Nina Cereteu la funcţia de primar al oraşului Drochia.

Renato Usatîi a fost primit călduros la Drochia, cu tradiţionala pâine cu sare şi cu porumbei albi, care simbolizează pacea, iubirea şi încrederea.

“Sunt foarte bucuros să vă revăd şi să revin în oraşul vostru frumos, care îmi place mult. Promit să să fac tot posibilul ca să nu vă dezamăgesc.”, a salutat Renato Usatîi locuitorii din Drochia.

Liderul Partidului Nostru a prezentat candidatul formaţiunii la funcţia de primar al oraşului Drochia — Nina Cereteu, precizând că “calităţile de lider, determinarea şi curajul ei vor fi de folos în administrarea oraşului Drochia şi va realiza fapte concrete acestui oraş important al Moldovei.”

“Nina Cereteu este una dintre cele mai puternice femei pe care le-am întâlnit vreodată.”, a subliniat Usatîi. El a precizat că va ţine minte toată viaţa că Nina Ceretu nu s-a temut şi l-a demascat pe fostul ei şef de la Ministerul Justiţiei, fostul ministru Oleg Efrim, care a refuzat pe motive politice să înregistreze anul trecut Partidul Nostru şi a prezentat în public ilegalităţile comise de acesta.

“Sunt convins că un o persoană atât de onestă şi bună la inimă ca Nina Cereteu va munci cinstit în interesul oamenilor. Consider că Drochia va avea cea mai frumoasă şi cea mai curajoasă primăriţă din ţară”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru a mulţumit candidaţilor formaţiunii la funcţia de primar şi consilier raionali Drochia, precizând că “doar împreună este posibil de schimbat situaţia în ţară şi de construit o Moldovă nouă.”

ru1.md