Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

La întâlnirea cu Renato Usatîi au venit peste 2500 de bălţeni!

|versiune pentru tipar| PN, 2 iunie 2015

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al capitalei de nord a avut discuţie de câteva peste trei ore cu locuitorii mai multor sectoare ale municipiului Bălţi.

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar de Bălţi, Renato Usatîi, s-a întâlnit pe data de 1 iunie cu locuitorii sectoarelor 6 şi 8 din municipiu. Oamenii au făcut coadă la microfoane pentru a-i adresa întrebări liderului Partidului Nostru.

Bălţenii din cele două sectoare ale municipiului s-au interesat de soarta iazurilor din regiunea unde locuiesc, de lipsa locurilor de parcare, dar şi de construcţiile neautorizate. Orăşenii au mai pus întrebări legate de colectarea ilegală a taxelor neoficiale de la comercianţii de la piaţă, dar şi de mirosul neplăcut de la fosta fabrică de produse alimentare.

De menţionat că la întâlnirea bălţenilor cu Renato Usatîi, în mulţime au putut fi observaţi şi contracandidaţii liderului Partidului Nostru în actuala campanie electorală, este vorba despre candidatul PD la Primăria Bălţi, Serghei Chiseliov, care a venit însoţit de câţiva colegi-candidaţi.

Renato Usatîi a avut o discuţie deschisă şi sinceră cu oamenii, care l-au aplaudat de nenumărate ori, precizând că Usatîi nu face promisiuni deşarte, ci propune soluţii concrete şi acţiunile pas cu pas care vor fi întreprinse de echipa lui în cazul în care va fi în administraţia oraşului Bălţi.

ru1.md