Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi către locuitorii din Ocniţa: Ştim cum să construim o Moldovă nouă şi o vom face împreună!

|versiune pentru tipar| PN, 5 iunie 2015 | 

Liderul Partidului Nostru a vizitat ieri nordul Moldovei şi a prezentat candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri în raionul Ocniţa

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a vizitat ieri mai multe localităţi din cele mai de nord raioane ale ţării, fiind primit călduros de câteva mii de oameni în oraşul Cupcini, satul Ruseni şi oraşul Ocniţa, precizând că schimbarea trebuie să înceapă din fiecare localitate a ţării.

“Pentru unii din Chişinău, ştiţi la cine mă refer, viaţa se îmbunătăţeşte, iar pentru locuitorii din ţară se înrăutăţeşte, cu părere de rău. Cu toţii ştiţi prin ce a trecut partidul şi membrii acestuia, dar, astfel, autorităţile au demonstrat care este singura formaţiune politică din ţară de care se tem cu adevărat. Astăzi suntem mai puternici şi gata să ne mişcăm înainte, inclusiv în raioane, pentru că sunt la fel de importante ca şi oraşele mari. Ştiu că aşteptaţi cu toţii schimbări, de aceea suntem aici pentru că ne-am propus să îmbunătăţim viaţa oamenilor din toate colţurile ţării. Ştim cum să construim o Moldovă nouă şi o vom face împreună”, a declarat Usatîi locuitorilor din raionul Ocniţa.

Renato Usatîi a prezentat candidatul formaţiunii la funcţia de primar al oraşului Ocniţa — Petru Cojocaru, precizând că “are deplină încredere în el şi este convins că va fi primarul care va soluţiona în primul rând problemele oamenilor”.

“Mă bucur că aici în această piaţă s-au adunat atât de mulţi oameni, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii 25 de ani şi aşa va fi de acum înainte. Vom avea o Ocniţă frumoasă cu drumuri bune şi locuri de muncă, cu oameni fericiţi şi mulţumiţi de calitatea vieţii lor.”, a declarat candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al oraşului Ocniţa.

Partidul Nostru are candidaţi la funcţia de primari în 15 localităţi ale raionului Ocniţa, care s-au angajat să depună tot efortul pentru prosperarea localităţilor lor.

“Avem în raionul Ocniţa o echipă de oameni puternici, care au trecut prin mii de percheziţii şi intimidări, însă nu au cedat presiunilor şi astăzi sunt gata să muncească pentru oameni. Scopul nostru comun este să facem ordine şi să ne facem viaţa mai bună”, a precizat Usatîi.

ru1.md