Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Usatîi către soroceni: Vă mulţumesc pentru încredere!

|versiune pentru tipar| PN, 8 iunie 2015 | 

Evenimentul organizat de Partidul Nostru a adunat peste 20 de mii de oameni în Piaţa Libertăţii din Soroca.

Liderul Partidului Nostru continuă să viziteze localităţile din nordul ţării. Duminica trecută Renato Usatîi a prezentat sorocenilor candidaţii la funcţiile de primari ai localităţilor din raionul Soroca.

“Mă bucur mult că există sute de mii de oameni în toată ţara şi mii de oameni în Soroca care nu sunt indiferenţi faţă de situaţia din Moldova. Pentru mine este foarte important că suntem o echipă de oameni care promovează politica faptelor concrete, care tinde şi vrea ca în Moldova să fie schimbări radicale. Astăzi Partidul Nostru participă la alegeri cu un slogan pe înţelesul tuturor: «Voi decideţi, noi facem». Mai am o deviză, după care mă conduc «Să învingem răul prin bine!»”, s-a adresat Usatîi către locuitorii raionului Soroca, prezentând candidaţii la funcţiile de primari în localităţile din raion şi candidatul la funcţia de primar al oraşului Soroca, Iurie Todirean.

“Sunt recunoscător şi le mulţumesc membrilor echipei oraşului Soroca şi personal lui Iurie Todirean, care a răspuns apelului meu în februarie anul trecut şi a susţinut proiectul nostru politic. În această perioadă scurtă am trecut prin multe momente dificile, peste mii de percheziţii şi interogări, ceea ce nu era nici chiar pe timpul lui Beria. Actuala guvernare a bătut acest record, dar intimidările ne-au făcut mai puternici şi mai uniţi”, a precizat Usatîi.

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al oraşului Soroca a precizat că va fi “primarul faptelor concrete, care va apăra interesele tinerilor, oamenilor în vârstă şi tuturor locuitorilor oraşului.”

Echipa Partidului Nostru din raionul Soroca şi-a încheiat prezentarea cu un gest emoţionant şi frumos — candidaţii au eliberat spre cer zeci de porumbei albi, care simbolizează pacea, iubirea şi fericirea şi bunăstarea.

ru1.md