Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi invită toată ţara la Marşul Naţional “Pentru alegeri corecte!”

|versiune pentru tipar| PN, 8 iunie 2015

Liderul Partidului Nostru i-a îndemnat pe cetăţenii Republicii Moldova să se opună tentativelor partidelor de la guvernare de falsificare a alegerilor locale generale şi să se alăture marşului “PENTRU ALEGERI CORECTE!”.

Preşedintele Partidului Nostru a lansat un apel către cetăţenii Republicii Moldova să participe la Marşul Naţional “PENTRU ALEGERI CORECTE!”. Renato Usatîi i-a invitat pe toţi moldovenii să vină miercuri, 10 iunie, în scuarul Circului din Capitală pentru a opri ilegalităţile actualei guvernări şi a nu admite falsificarea alegerilor din 14 iunie.

“Actuala guvernare are frică de noi, actuala guvernare este în agonie pentru că înţelege că pierde puterea. Anul trecut toţi au văzut cum autorităţile au procedat cu noi în ajunul alegerilor parlamentare. Asta vorbeşte despre faptul că tocmai noi suntem unica forţă din Moldova de care se teme guvernarea.”, s-a adresat Renato Usatîi către cetăţeni într-un clip video postat pe reţelele de socializare.

Liderul Partidului Nostru a precizat că Marşul Naţional “PENTRU ALEGERI CORECTE!” va fi un marş de protest al cetăţenilor Republicii Moldova, cărora le sunt furate ultimele libertăţi democratice — a a alege şi a fi ales.

“Şi în acest an ei pot falsifica alegerile, ne pot exclude din nou din cursa electorală, dar noi trebuie să le demonstrăm că suntem mulţi, că suntem o ţară întreagă, că nu ne este frică şi că vom învinge neapărat. Pentru a nu admite falsificări în aceste alegeri, pentru a nu fi trucate rezultatele, vă invit pe toţi să mergem împreună şi să le demonstrăm împreună că puterea e în adevăr. Sunt Renato Usatîi şi sunt pentru Moldova. Suntem un partid politic pro Moldova, în pofida tuturor speculaţiilor. Vom construi o Moldovă nouă, noi suntem pentru alegeri corecte. Ţineţi minte, nouă nu ne este frică de ei, noi vom învinge răul prin fapte bune”, a menţionat Usatîi.

Liderul Partidului Nostru i-a îndemnat pe oameni să vină la marş cu drapele ale Republicii Moldova pentru a organiza cea mai mare şi mai frumoasă acţiune pentru alegeri corecte. Marşul Naţional “PENTRU ALEGERI CORECTE!” organizat de Partidul Nostru se va desfăşura miercuri, 10 iunie. Participanţii se vor aduna la ora 16:00 în scuarul Circului din capitală, iar apoi vor merge în marş spre Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde vor cere desfăşurarea unor alegeri libere şi corecte.

ru1.md