Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi a votat la Bălţi pentru o Primărie funcţională fără corupţie

|versiune pentru tipar| PN, 14 iunie 2015

Liderul Partidului Nostru şi-a exercitat dreptul de vot la locul noii sale vize de reşedinţe şi este convins că va câştiga alegerile în primul tur

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al municipiului Bălţi, Renato Usatîi a votat la locul vizei de reşedinţă pe care a primit-o pe 11 iunie în oraşul Bălţi. Liderul Partidului Nostru a votat la ora 13.00 la secţia de votare nr.9 amplasată în Liceul Teoretic “Lucian Blaga” din Bălţi. Preşedintele Partidului Nostru a votat pentru un oraş modern, în care Primăria funcţionează în primul rând pentru cetăţeni.

“Am votat pentru un oraş nou, pentru un oraş modern, pentru un municipiu fără corupţie. Am votat pentru o primărie care va funcţiona în primul rând pentru cetăţeni. Bălţi e oraşul de care-mi leg toate amintirile din studenţie şi îmi este drag sufletului din copilărie. Este important ca Primăria să fie în primul rând pentru oameni şi să nu mai fie un loc de câştigat bani aşa cum au obişnuit să facă toate partidele în ultimii 20 de ani.”, a declarat Renato Usatîi după ce şi-a exercitat dreptul la vot.

Renato Usatîi s-a arătat convins că va deveni primar al municipiului Bălţi din primul tur al alegerilor locale. El susţine că nu intenţionează să administreze oraşul la distanţă, potrivit speculaţiilor lansate de contracandidaţii săi.

“Ca să nu cheltuim bani din buget pentru turul doi, aşteptarea mea este ca să câştigăm din primul. Deja am viză de reşedinţă la Bălţi, am început reparaţia în apartament pentru că niciodată nu am susţinut ideea ca un primar să stea în chirie în localitatea pe care o administrează.Am văzut reacţia oamenilor la întâlnirile din curţile blocurilor, care veneau cu miile. Am văzut speranţa acestor oameni şi dispoziţia bună pe care o aveau, iar asta vorbeşte despre faptul că la ai mei 36 de ani, am reuşit multe lucruri pozitive. Pentru mine cel mai important lucru este reacţia pozitivă a oamenilor pentru că sunt pentru politica faptelor concrete şi sunt sigur că nu mă voi face de ruşine.”, a declarat Usatîi.

ru1.md