Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Usatîi: Cazane pentru Bălţi, iar lui Dorin Chirtoacă un mausoleu!

|versiune pentru tipar| PN, 19 iunie 2015 | 

Liderul Partidului Nostru a publicat un video privind rezultatele vizitei sale la Moscova şi l-a rugat pe nepotul lui Mihai Ghimpu să lase Chişinăul în pace.

Renato Usatîi a anunţat pe reţelele de socializare că a găsit la Moscova un investitor, care va dota cu cazane noi toate şcolile şi grădiniţele din Bălţi.

“Datorită acestor cazane, încălzirea va costa cu 20–30 la sută mai ieftin deja în acest an, ce ne va permite să economisim din bugetul municipal. Cel mai important este că pentru aceste cazane nu va trebui să plătim niciun ban. Investitorul va achita totul!”, — a declarat Usatîi într-un clip video postat pe reţelele de socializare.

Totodată, liderul Partidului Nostru a făcut o adresare către Dorin Chirtoacă.

“Domnule Chirtoacă, dacă va da Dumnezeu să pierdeţi alegerile pentru funcţia de primar al Capitalei, vă garantez că vă voi contrui la Coloniţa un mausoleu similar celui lui Lenin. Şi atunci, la Coloniţa va avea monument decare nu a mai avut niciodată. Şi cel mai important, lasaţi-i în pace pe chişinăuieni, lasaţi capitala, ca să putem face ordine în ea”, a declarat Usatîi.

Pe 28 iunie, în capitala Republicii Moldova, Chişinău, va avea loc turul doi al alegerilor locale generale. Lupta pentru fotoliul de edil se va da între candidatul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă care a condus Primăria timp de opt ani şi candidatul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi.

ru1.md