Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi îl susţine pe candidatul Anatoli Topal la funcţia de primar al oraşului Ceadâr-Lunga

|versiune pentru tipar| PN, 22 iunie 2015 | 

În turul doi al alegerilor locale Partidul Nostru şi-a exprimat susţinerea pentru un candidat independent

Duminica trecută, Renato Usatîi a avut o întâlnire cu locuitorii oraşului Ceadâr-Lunga, al doilea oraş ca importanţă din Găgăuzia

“Alegerile locale din 14 iunie au arătat clar că Ceadâr-Lunga nu mai are încredere în partidele de la guvernare, ai căror reprezentanţi nu au îndreptăţit aşteptările cetăţenilor. Locuitorii oraşului vostru, ca şi majoritatea oraşelor şi satelor din Moldova au ales schimbarea în bine. Sunt convins că Anatoli Topal, candidat independent la funcţia de primar, nu vă va dezamăgi şi va îndreptăţi aşteptările voastre. De aceea Partidul Nostru a decis să îl susţină pe Anatoli Topal la aceste alegeri importante pentru oraş”, a declarat Renato Usatîi, precizând că în turul doi al scrutinului local din 28 iunie se va da o luptă cinstită între doi candidaţi demni (contracandidatul lui Topal fiind Constantin Cheleş din partea PSRM) şi nu vom avea parte de niciun conflict la Ceadâr-Lunga.

“Sunt convins că după ce Anatoli Topal va obţine victorie la Ceadâr-Lunga, oraşul va deveni un exemplu de centru de dezvoltare şi prosperare pentru oraşele din vecinătate. Noi îl vom ajuta pe Anatoli Topal să să întoarcă faima de odinioară a oraşului «Perla din Sud», iar localitatea eliberată de sub jugul oligarhilor şi va fi demnă de a fi explorată şi locuită.”, a precizat Usatîi, îndemnând locuitorii din Ceadâr-Lunga să meargă la vot pe datade 28 iunie.

ru1.md