Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Renato Usatîi a mulţumit locuitorilor din Comrat pentru susţinerea candidatului Partidului Nostru

|versiune pentru tipar| PN, 25 iunie 2015 | 

Liderul Partidului Nostru susţine că reprezentanţii formaţiunii, care sunt lideri după primul tur în toate oraşele Găgăuziei, pot pretinde cu sigurnaţă la victorie în turul doi al alegerilor locale. “Mă bucur mult că oraşul Bălţi, unde am învins din primul tur, şi oraşul Comrat deja au semnat acordul de înfrăţire. Sunt foarte bucuros că candidaţii noştri au câştigat primul tur în toate oraşele din nordul Moldovei şi din Găgăuzia şi vor obţine victorie şi în turul doi. Vom crea un pod între nord şi sud, ce va constitui începrea unirii ţării”, s-a adresat Renato Usatîi către locuitorii oraşului Comrat.

Usatîi a reamintit miilor de oameni adunaţi în centrul oraşului Comrat despre presiunile la care au fost supuşi membrii şi activiştii formaţiunii în 2014 şi excluderea partidului din cursa electorală pentru alegerile parlamentare.

“Prin aceste acţiuni, autorităţile centrale au demonstrat de cine se tem cu adevărat. Partidul Nostru pledează pentru pace şi relaţii de prietenie. Noi promovăm condiţii normale de dezvoltare pentru copii, condiţii de muncă şi trai decente pentru toţi, ca să nu fie nevoiţi să părăsească ţara, iar cei care au plecat să revină acasă!”, a declarat Renato Usatîi, îndemnând oamenii să voteze pentru candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al oraşului Comrat, Serghei Anastasov.

“Serghei Anastasov este un om de afaceri care a ajutat mulţi oameni, iubeşte sportul şi niciodată nu a făcut parte dintr-o formaţiune politică. El este un adevărat partiot şi va fi un primar bun al oraşului Comrat.”, a spus Renato Usatîi.

ru1.md