Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPN

Usatîi la Vulcăneşti: Găgăuzia are nevoie de o schimbare

|versiune pentru tipar| PN, 25 iunie 2015 | 

Liderul Partidului Nostru a îndemnat locuitorii oraşului Vulcăneşti să îi acorde susţinere candidatului din partea formaţiunii pe care o conduce, Victor Petrioglu, în turul doi al alegerilor locale din 28 iunie.

La întâlnirea cu locuitorii oraşului Vulcăneşti, Usatîi a precizat că “Găgăuzia este singura regiune din Moldova unde autorităţile niciodată cu au creat impedimente Partidului Nostru în organizarea evenimentelor.”

“Ospitalitatea şi sufletul vostru m-au cucerit, aici mă simt foarte confortabil. Găgăuzia este locul în care toţi găsesc limbă comună. Eu niciodată nu am divizat Moldova în regiunea de nord şi cea de sud, sarcina mea este să unesc întreaga ţară”, a menţionat Usatîi în faţa oamenilor adunaţi în pracul orăşenesc, unde a avut o discţie de câteva ore cu cetăţenii împreună cu Victor Petrioglu, candidatul partidului la funcţia de primar al oraşului Vulcăneşti.

“Astăzi avem un număr imens de susţinători în toată ţara, inclusiv în Vulcăneşti, pe care nu avem dreptul să îi dezamăgim. Sunt convins că vom învinge, pentru că Găgăuzia are nevoie de o schimbare. Vă garantez că Victor Petrioglu, candidatul nostru la funcţia de primar, dacă va câştiga alegerile, va ieşi în faţa cetăţenilor la raport o dată în trei luni pentru a explica orăşenilor ce a făcut şi care sunt planurile de viitor!”, a spus Usatîi, precizând că “toate aspectele strategice privind dezvoltarea oraşului trebuie supuse consultărilor publice cu locuitorii oraşului.”

Usatîi a declarat că toţi primarii din partea Partidului Nostru, care vor câştiga alegerile în localităţile lor, vor avea posibilitate să încheie acorduri de colaborare cu oraşe mari din Rusia.

În calitate de candidat la funcţia de primar al oraşului, Victor Petrioglu i-a asigurat pe locuitorii oraşului Vulcăneşti că “este pregătit să îşi asume responsabilitatea de a munci exclusiv pentru bunăstarea oamenilor, în strânsă colaborare cu başcanul Găgăuziei, Irina Vlah.”

“Vulcăneşti nu are nevoie de un primar-politician. Oraşul are nevoie de unprimar-gospodar şi eu vreau să fiu acela!”, s-a adresat către orăşeni Victor Petrioglu.

Al doilea tur al alegerilor locale generale va avea loc duminică, 28 iunie.

ru1.md