Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPNL

La Hânceşti, concurenţii corupţi au furat banerele PNL, iar la Făleşti poliţistul de sector “îi controlează de avere”, abuziv, pe la case, pe candidaţii PNL

|versiune pentru tipar| PNL, 28 mai 2015

La Hânceşti, acum câteva zile, banerele candidatului la primar al oraşului şi ale echipei de candidaţi pentru Consiliile din oraş şi raion au fost furate. Banerele au fost plasate legal şi achitate conform legii, din fondul electoral. Concurentul electoral PNL a depus plângere la poliţie şi a fost intentat dosar penal. Dar cine compensează pierderile de imagine, de nonpromovare electorală, precum şi pagubele materiale?

La Făleşti, într-un sat, un poliţist de sector îşi “îndreptăţeşte” vizitele de intimidare acasă la candidaţii PNL pe lista de consilieri locali printr-o falsă campanie “Cunoaşte-ţi poliţistul tău”. Bâlbâială a fost vocalizată după ce a mers la membrii PNL şi i-a întrebat de avere. Adică, dacă cele declarate ca avere în actele din dosarul de candidat corespund realităţii. Se mizează pe descurajarea candidaţilor, ca să se lepede de PNL. O asemenea campanie, în toate felurile, are loc pe întreg teritoriul şi este promovată de TOATE partidele parlamentare, fără excepţie, cum e şi cazul unor pretinşi liberali de prin Căuşeni.

Cazul de la Făleşti a fost anunţat şefului Inspectoratului de poliţie din Făleşti, preşedintei Consiliului electoral Făleşti, care, ca şi un reprezentant al CEC, s-au minunat de “minunăţiile” electorale. S-a vorbit şi cu şeful Comisiei d eintegritate, care nu ştie nici cu spatele de ce poliţiştii îşi asumă acest rol. AŞTEPTĂM SĂ FIM ANUNŢAŢI DESPRE SCUZELE PUBLICE ŞI LA CASELE OAMENILOR VIZITAŢI ABUZIV ŞI INTIMIDAŢI DE LA POLIŢISTUL DE SECTOR CARE A EXECUTAT O COMANDĂ POLITICĂ! ŞI A ŞI SPUS DE LA CINE!

În sate bandele electorale ale partidelor corupte au ajuns să îi cumpere pe oameni, după ce le-au furat banii, speranţa şi bucata de pâiine, SĂ LE REPARTIZEZE ICOANE!

Asta e clasa politică neruşinată, pe care o avem!

pnl.md