Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPEM

Blocul Electoral condus de Iurie Leancă a depus la CEC demersul pentru a fi înregistrat şi a putea participa în alegerile din iunie

|versiune pentru tipar| PPEM, 16 aprilie 2015

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” a depus la Comisia Electorală Centrală demersul cu solicitarea de a fi înregistrat şi a putea participa în alegerile locale generale din 14 iunie. CEC urmează să examineze solicitarea şi să ia o decizie în acest sens.

Lista candidaţilor va fi întocmită în scurt timp, din sugestiile oamenilor de rând din comunităţile locale. Numele acestora vor fi selectate după ce echipa Blocului PPEM — Iurie Leancă va merge din sat în sat pentru a discuta cu cetăţenii. De asemenea, vor fi analizate propunerile oamenilor transmise pe site-ul http://ppe.md/primarultau/, la numărul de telefon 078781000 sau pe adresa: echipa@ppe.md

“Vom fi prezenţi în toată ţara, atât cu candidaţi noi, persoane care nu au mai ocupat funcţii, cât şi cu candidaţi care s-au aflat pe listele altor partide, inclusiv foşti colegi care au rămas devotaţi valorilor europene şi îşi doresc să continuăm ceea ce am început împreună. În spiritul unei adevărate formaţiuni politice populare şi europene invit toţi cetăţenii Republicii Moldova, fie că sunt sau nu susţinătorii noştri, să-şi desemneze propriii candidaţi pentru funcţia de primar”, a declarat ieri Iurie Leancă, în cadrul unei conferinţe de presă la care s-a anunţat despre constituirea acestui Bloc Electoral. El a mai spus că PPEM îşi propune să câştige alegerile locale, pentru a asigura oamenilor un trai decent la standardele Uniunii Europene.

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” este constituit din trei formaţiuni politice: Partidul Acţiunea Democrată, Partidul Democraţia Acasă şi Partidul Liberal Reformator.

ppe.md