Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPEM

Blocul Electoral condus de Iurie Leancă a fost înregistrat în cursa pentru alegerile locale

|versiune pentru tipar| PPEM, 21 aprilie 2015

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” va participa în alegerile locale generale din 14 iunie. Decizia a fost luată astăzi de Comisia Electorală Centrală, în urma examinării demersului depus săptămâna trecută de reprezentanţii Blocului Electoral. De asemenea, CEC a aprobat decizia cu privire la numirea lui Iulian Groza în calitate de reprezentant al Blocului cu drept de vot consultativ la această comisie.

“Salutăm decizia CEC cu privire la înregistrarea Blocului Electoral. Consiliul Politic al PPEM — Iurie Leancă a început examinarea listelor de candidaţi pentru Primăriile şi Consiliile locale din ţară. Pe parcursul acestei săptămâni vom decide cu privire la candidatul pentru Primăria Chişinăului şi a echipei sale din Consiliul municipal”, a declarat presei Iulian Groza.

Fiind întrebat de reprezentanţii mass-media despre intimidarea simpatizanţilor PPEM, el a spus că în ultimul timp vin tot mai multe semnale de la aceştia. În context, cetăţenii au fost îndemnaţi să meargă fără frică alături de PPEM pentru că ei sunt cei care decid viitorul ţării. Oamenii sunt rugaţi să telefoneze la numărul 078781000, pentru a lua legătura cu Grupul de iniţiativă al PPEM, şi a denunţa cazurile de intimidare sau presiune, astfel încât juriştii PPEM să le ia apărarea.

“Aceste alegeri vor fi un nou început pentru Partidul Popular European din Moldova, dar şi pentru Republica Moldova, deoarece ţara are nevoie de o schimbare, oamenii îşi doresc o viaţă mai bună. Împreună cu toţi cetăţenii vom construi o Moldovă puternică şi modernă”, subliniază liderul Blocului Electoral Platforma Populară Europeană din Moldova, Iurie Leancă.

În prezent, Blocul Electoral se află în plin proces de identificare a candidaţilor, în cadrul întâlnirilor şi discuţiilor cu cetăţenii, precum şi în urma propunerilor venite de la oameni pe site-ul http://ppe.md/primarultau/, la numărul de telefon 078781000 şi pe adresa echipa@ppe.md

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” este format din Partidul Acţiunea Democrată, Partidul Democraţia Acasă şi Partidul Liberal Reformator.

ppe.md