Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPEM

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova” îşi consolidează rândurile în întreaga ţară

|versiune pentru tipar| PPEM, 7 mai 2015

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” are candidaţi puternici şi mii de susţinători în toată ţara. În ciuda faptului că ieri partidul “Democraţia Acasă” s-a retras din bloc, fără precizarea unor motive explicite, PPEM devine şi mai rezistent la obstacolele şi provocările menite să împiedice participarea sa în scrutinul din 14 iunie.

“Astfel, credibilitatea blocului doar creşte. Ne-am lansat în campania electorală fără mulţi bani, fără resurse administrative, fără acces la posturi de televiziune sau radio şi vom demonstra că se poate face politică responsabilă şi fără resurse sau metode compromise”, afirmă liderul blocului Iurie Leancă.

Blocul PPEM mizează pe cetăţenii care îşi doresc o ţară modernă, în care banul public să fie gestionat în mod transparent. “Venim să oferim cetăţenilor Republicii Moldova schimbare, credibilitate şi speranţă în viitor. Venim să schimbăm scena politică în Moldova”, subliniază Iurie Leancă.

El afirmă că actuala clasă politică s-a compromis ireversibil. “Prin presiuni şi prin bani poţi să-ti asiguri avantaje doar de scurtă durată, dar n-ai cum sa câştigi inimile oamenilor. Poţi câştiga doar prin onestitate, idei noi, credibilitate şi speranţa că vom avea un viitor clar. Este o lecţie pe care mulţi dintre foştii noştri colegi urmează să o înveţe foarte curând. Toată ţara vrea schimbare şi în curând oamenii le vor arăta acestora unde le este locul. Ţara trebuie să fie reconstruită din temelie, iar cei care au furat banii publici trebuie să ajungă după gratii”, a spus Iurie Leancă.

PPEM precizează că scopul său în aceste alegeri este de a uni oamenii în jurul ideii de a pune capăt corupţiei, de a întoarce statul cetăţenilor, de a redresa economia naţională şi a asigura cetăţenilor un trai decent.

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” a fost înregistrat la 21 aprilie de către CEC pentru a participa în alegerile locale generale din 14 iunie 2015.

ppe.md