Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPEM

Declaraţie de părăsire a Blocului Electoral Iurie Leancă

|versiune pentru tipar| PPEM, 8 mai 2015 | 

Partidul Democraţia Acasă anunţă despre părăsirea Blocului Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă”.

Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Naţional, hotărîrea noastră fiind una conştientă şi responsabilă.

Totodată, comunicăm că decizia nu a fost una uşoară, iar în spatele acestei hotărâri stau acei tineri care au contribuit la înregistrarea şi creşterea partidului şi nicidecum forţe ostile proiectului PPEM.

Echipa DA! Aduce la cunoştinţa opiniei publice faptul că decizia despre părăsirea Blocului a venit în urma acţiunilor subversive a unor “colegi” din partea echipei PPEM.

Cu regret promisiunea domnului Leancă, oferită PDA, la crearea Blocului, de a promova tinerii de la DA! pe listele Blocului la nivel local, raional a fost zădărnicită şi blocată cu rea intenţie de unii “colegi” din PPEM.

Sperăm ca acest semnal public, transmis de noi domnului Leancă, va fi luat în serios şi va duce la curăţirea echipei PPEM de profitori, care sunt prezenţi tot timpul acolo unde există şanse de a ajunge la guvernare.

Partidul Democraţia Acasă consideră că domnul Leancă rămîne a fi un model de comportament public, din acest considerent, le dorim foştilor colegi de Bloc baftă în alegeri şi să devină cu adevărat acea forţă politică proeuropeană de care are nevoie Republica Moldova.

Concluzia şi hotărârea la care a ajuns echipa DA! este de a merge singuri în această campanie electorală.

pda.md