Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPEM

PPEM începe colectarea donaţiilor pentru campania electorală

|versiune pentru tipar| PPEM, 11 mai 2015

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” lansează campania de colectare a fondurilor pentru participarea în alegerile locale din 14 iunie. “Suntem realişti, înţelegem că vom reuşi să colectăm o sumă care poate va fi de sute şi chiar mii de ori mai mică decât bugetele pe care le vor cheltui unii dintre competitorii noştri, însă ne vom adapta campania la câţi bani vom avea şi ne vom păstra promisiunea de a face o campanie electorală transparentă şi corectă”, spune liderul blocului, Iurie Leancă.

Banii colectaţi vor fi cheltuiţi pentru defăşurarea campaniei electorale, pentru organizarea întâlnirilor cu cetăţenii, deplasările în teritoriu, tipărirea şi promovarea proiectului electoral, dar şi a candidaţilor.‎ “Niciun ban din cei pe care îi donaţi în această campanie electorală nu va fi folosit pentru plata de salarii sau pentru alte tipuri de bonificaţii «, precizează Iurie Leancă.

Liderul PPEM subliniază că la finalul campaniei electorale va fi dat publicităţii un raport despre modul în care au fost cheltuiţi banii, astfel încât fiecare persoană, indiferent de suma donată, să poată vedea cum au fost utilizate aceste sume.

»Primele donaţii au fost făcute azi de către mine şi câţiva colegi din echipa PPEM, aşa cum este firesc, nu sunt sume mari, dar fiecare ban contează. M-a emoţionat gestul unui medic, care a venit tocmai de la Cahul, pentru a ne oferi o mie de lei. Sunt impresionat şi de numărul mare de tineri care fac muncă voluntară pentru noi în Chişinău şi în teritoriu, energia şi devotamentul lor îmi dau încrederea că PPEM va obţine un rezultat mare în acest scrutin. Oamenii cred în proiectul nostru şi noi nu îi vom dezamăgi”, adaugă Iurie Leancă.

Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” a fost înregistrat la 21 aprilie de către CEC pentru a participa în alegerile locale generale din 14 iunie.

ppe.md