Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPEM

Blocul Electoral condus de Iurie Leancă instalează cuburi informative în mun. Chişinău pentru a discuta cu oamenii

|versiune pentru tipar| PPEM, 24 mai 2015

Primul cub informativ al Blocului Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă” a fost instalat în centrul capitalei, lângă Arcul de Triumf.

Echipa lui Oazu Nantoi, candidat la funcţia de primar al Chişinăului, şi grupurile de voluntari au împărţit pliante şi au discutat cu oamenii despre planurile Blocului Electoral pentru oraş şi suburbii. “Campania de cuburi informative este o medotă eficientă de comunicare cu cetăţenii. Facem apel la toţi susţinătorii să se implice în campania noastră. Numai prin implicare vom reuşi să refacem oraşul”, spune Oazu Nantoi.

Cuburi informative vor fi amplasate şi în alte sectoare ale capitalei, dar şi în suburbii şi vor funcţiona pe toată durata campaniei electorale. Aceasta este o premieră pentru Republica Moldova.

Campania electorală a blocului pentru Chişinău a fost lansată la 18 mai cu sloganul: “Oraşul în care să vrei să rămâi”. Oazu Nantoi este candidatul la funcţia de Primar general al capitalei, iar pentru CMC, blocul “PPEM-Iurie Leancă” propune 36 de candidaturi. “Sunt mândru că fac parte dintr-o echipă onestă, frumoasă şi competentă”, declară Oazu Nantoi. Prioritatea numărul unu a echipei sale este curăţarea Primăriei de corupţie.

ppe.md