Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPEM

Comunicat de presă cu referire la încheierea scrutinului alegerilor locale

|versiune pentru tipar| PPEM, 29 iunie 2015

În Republica Moldova a luat sfârşit încă o campanie electorală. Alegerile generale locale din 14–28 iunie 2015 au ales pentru următoarea perioadă de patru ani primarii, primarul general al capitalei, componentele consiliilor comunale, orăşeneşti, raionale şi municipale.

Partidul Liberal Reformator exprimă mulţumiri alegătorilor care şi-au dat votul pentru candidaţii lui propuşi pe listele Blocului Electoral al “Platformei Populare Europene din Moldova — Iurie Leancă”.

Activând în condiţii specifice extraparlamentare, Partidul Liberal Reformator a găsit în aceste alegeri sprijinul şi susţinerea numeroşilor săi adepţi de prin sate, comune, raioane şi municipii care optează conştient şi în cunoştinţă de cauză pentru o Republică Moldova europeană, fără corupţie, fără hoţie şi fără oligarhii care stau la originea sărăciei şi dezmăţului general.

Partidul Liberal Reformator adresează calde felicitări primarilor şi consilierilor de comune şi oraşe propuşi de partid şi care au fost aleşi în urma scrutinului din 14–28 iunie 2015.

PLR îşi exprimă speranţa că în exercitarea mandadului pentru următoarea perioadă de patru ani, dumnealor se vor impune drept funcţionari-model de nivelul unu şi doi în ceea ce priveşte rezolvarea problemelor localităţilor şi a cetăţenilor care i-au ales. Noii aleşi trebuie să devină promotori ai reformelor ce urmează a fi implementate neîntârziat în conformitate cu Acordul de Asociere la Uniunea Europeană, semnat şi parafat acum un an de autorităţile Republicii Moldova cu concursul şi sprijinul prompt şi categoric al Partidului Liberal Reformator.

Ca partid care a servit în campania electorală — 2015 drept suport politic principal pentru Blocul Electoral “Platforma Populară Europeană din Moldova — Iurie Leancă”, Partidul Liberal Reformator este convins că Republica Moldova are nevoie în continuare şi la modul imperativ de o a treia forţă politică care să preia guvernarea, să aducă statul în serviciul cetăţeanului şi care să aibă drept obiectiv salvarea Republicii Moldova ca stat democratic şi european.

Bazându-se pe experienţa de luptă politică, sinceră şi consecventă, pe care o duce exclusiv în serviciul interesului naţional, Partidul Liberal Reformator se declară pregătit să consolideze cu potenţialul său această forţă reformatoare şi salvatoare.

plr.md