Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPRM

Partidul Popular a depus lista candidaţilor la funcţiile de consilieri în Consiliul Municipal Chişinău

|versiune pentru tipar| PPRM, 14 mai 2015 | 

Partidul Popular din Moldova a depus astăzi, 14 mai 2015, la Consiliul electoral de circumscripţie Chişinău lista candidaţilor la funcţiile de consilieri în Consiliul Municipal Chişinău (CMC) la alegerile locale din 14 iunie 2015.

La depunerea dosarelor celor 51 de candidaţi PPRM au fost prezente persoane din conducerea formaţiunii care se regăsesc pe primele locuri din listă, dar şi Mihai Cîrlig, candidatul Partidului Popular pentru funcţia de Primar General al municipiului Chişinău.

Candidaţii partidului promoverază un program de gestionare eficientă a treburilor în capitală, considerînd că în Consiliul Municipal trebuie să fie aleşi oameni gospodari, necompromişi, profesionişti.

PPRM are proiecte şi programe concrete de transformare a Chişinăului într-un oraş curat, cu străzi reparate şi luminate, cu transport modern şi infrastructură dezvoltată.

Candidaţii PPRM îşi doresc mai multe locuri de muncă în capitală create prin dezvoltarea sectorului de servicii şi prin modernizarea infrastructurii oraşului. Pe paln social vor fi lansate programe sociale pentru păturile social vulnerabile.

pprm.md