Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPPRM

Partidul Popular cheamă cetăţenii Republicii Moldova să voteze pentru schimbarea radicală a clasei politice

|versiune pentru tipar| PPRM, 11 iunie 2015

Partidul Popular este profund îngrijorat de mişcările care se produc în politica moldovenească, de situaţia din economia naţională şi starea de incertitudine a societăţii. Republica Moldova şi cetăţenii săi din nou sunt puşi în faţa dilemei — încotro mergem? şi care sunt priorităţile noastre de dezvoltare?

Constatăm, că toate acţiunile ultimelor guverne, care şi-au asumat angajamentul pro-european al ţării noastre, în perioada de după 30 noiembrie 2014 au compromise definitiv acest angajament. Şi mai grav, acţiunile şi declaraţiile guvernanţilor din ultima perioadă de timp denotă existenţa unor planuri şi scheme periculoase pentru viitorul statului Republica Moldova, ca stat independent, neutru şi unitar.

Sensibilizăm că Republica Moldova este în prag de faliment — iar cei care au adus ţara noastră într-o asemenea situaţie, de facto, sunt aceiaşi lideri şi aceleaşi partide, care s-au perindat la guvernare în Republica Moldova de după independenţă pînă în prezent, în unele cazuri numai schimbîndu-şi denumirile sau partidele.

Ei sunt cei care au lichidat întreprinderi şi au lăsat fără locuri de muncă sute de mii de cetăţeni, care au fost impuşi să plece la muncă peste hotarele ţării.

Ei sunt cei care au distrus economia naţională şi sectorul agricol, prin mimarea reformelor şi prin strangularea mediului de afaceri;

Ei sunt cei care au condamnat cetăţenii la sărăcie şi i-au lipsit de servicii medicale de calitate, de şcoli, biblioteci, case de cultură, prin majorări de impozite, tarife şi preţuri, pe cînd salariile şi pensile au ramas la acelaşi nivel;

Ei sînt cei care ţin peste un milion de oameni peste hotare, pentru ca aceştea să trimită anual peste 2 mlrd EURO, ca ei să aibă ce fura;

Ei sînt cei care nu garantează nici un viitor copiilor noştri şi ei continuă să plece din ţară cîte 30 mii de tineri anual.

Societatea nu mai doreşte să tolereze o guvernare iresponsabilă şi coruptă! O guvernare, care doar compromite imaginea ţării noastre ca stat democratic şi care a uzurpat instituţiile statutului şi puterea în Republica Moldova. Cetăţenii doresc să le fie auzită opinia şi să li se ofere dreptul de a-şi alege conducătorii prinvot direct şi transparent.

Actuala guvernare a ratat ultima sa şansă. Cetăţenii vor decide schimbarea definitivă şi cardinală a clasei politice.

Stimaţi cetăţeni. În acest scrutin electoral avem o UNICĂ ŞANSĂ de a schimba viaţa noastră spre bine. De a scăpa de guvernarea care ne fură şi ne dezbină pe criterii politice şi etnice. Avem O UNICĂ ŞANSĂ, de a alege noi oameni gospodari, noi politicieni, o nouă clasă politică. Votul fiecăruia este decisiv pentru viitorul european al Republicii Moldova, pentru o Nouă Moldovă.

Partidul Popular vă îndeamnă să nu cădeţi pradă promisiunilor celora care ne-au adus la dezastru şi sărăcie, celora care ne-au trimis copiii peste hotarele ţării la muncă, celora care ne-au divizat şi ne compromit demnitatea naţională. AJUNGE!

A venit timpul unei noi guvernări, pe care NOI o vom alege.

Partidul Popular este pentru O MOLDOVĂ şi O CAPITALĂ EUROPEANĂ!

Pentruun Primar şi o Primărie pentru cetăţeni şi pentru soluţionarea problemelor lor.

Aveţi încredere în echipa Partidului Popular. Votaţi Mărul!

pprm.md