Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriLocale2015DeclaraţiiPSRM

Igor Dodon: Opoziţia va cîştiga alegerile locale

|versiune pentru tipar| PSRM, 20 mai 2015

Astăzi preşedintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al Franţei în R.Moldova, E.S Pascal Vagogne.

În cadrul întrevederii părţile au făcut un schimb de opinii pe marginea situaţiei social-politice din ţară, a situaţiei din sistemul bancar, precum şi despre desfăşurarea alegerilor locale în Moldova.

Vorbind despre perspectiva PSRM în scrutin, Igor Dodon a menţionat că socialiştii vor cîştiga masiv în majoritatea localităţilor. “Socialiştii sînt favoriţi în actualele alegeri, fapt despre care vorbesc sondajele, dar şi analizele efectuate de specialiştii în domeniu. Vom fi la guvernare singuri sau cu alte partide extraparlamentare, deoarece actualele formaţiuni politice aflate la guvernare au pierdut încrederea cetăţenilor”, a menţionat Dodon.

În altă ordine de idei, liderul PSRM s-a arătat îngrijorat privind ultimele evenimente de activizare a mişcării unioniste în R.Moldova, catalogînd că aceste manifestări constituie un pericol real pentru securitatea statului. Totodată Igor Dodon a subliniat că: “PSRM va face tot posibilul să nu admită destabilizarea situaţiei din ţară. Avem nevoie de pace, deoarece doar aşa pot fi rezolvate problemele, şi aşa grave, existente în Moldova”, a conchis liderul socialist.

La întrevedere au mai participat Andrei Neguţa, deputat socialist şi Jeremie Petit, prim-consilier al Ambasadei RF.

socialistii.md