Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPCRM

Comunicat de presă al Partidului Comuniştilor din Republica Moldova

|versiune pentru tipar| PCRM, 24 iunie 2009

Toate oficialităţile ţării, care reprezintă puterea, fiind, totodată, antrenate în campania electorală, au hotărît să renunţe în totalitate la prezenţa lor în audiovizualul public, repetînd astfel experienţa PCRM din 2005.

O declaraţie în acest sens a fost făcută de către Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, în cadrul conferinţei de presă cu tema “Alegerile parlamentare anticipate şi statalitatea moldovenească”, susţinută miercuri.

În acelaşi timp, PCRM rămîne deschisă pentru audiovizualul public în tot ceea ce ţine de reflectarea acţiunilor de partid, a iniţiativelor şi a conferinţelor de presă în grupajul de ştiri electorale în cadrul cărora va fi reflectată activitatea tuturor concurenţilor electorali.

Vladimir Voronin a anunţat, de asemenea, că Partidul Comuniştilor din Republica Moldova va participa la dezbaterile preelectorale.

Preşedintele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova a reconfirmat că PCRM este unicul partid interesat în mod sincer ca alegerile să se desfăşoare la cel mai înalt nivel. “Noi am făcut deja multe în acest sens şi sîntem dispuşi să acceptăm cea mai părtinitoare monitorizare internaţională”, a conchis Vladimir Voronin.