Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPL

Alegătorii din raionul Orhei anunţaţi de provocatori că vor primi maşini de spălat de la PL

|versiune pentru tipar| PL, 23 iulie 2009

Locuitorii s. Bulăieşti din raionul Orhei au fost anunţaţi de persoane necunoscute că Partidul Liberal urmează să împartă cetăţenilor “maşini de spălat, frigidere, carne, boi, oi, tot ce doriţi”. Este o acţiune intenţionată de dezinformare electorală făcută cu scopul de a compromite intenţionat imaginea Partidului Liberal. Această declaraţie a fost făcută azi în cadrul unei conferinţe de presă de preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

Potrivit lui, organizaţiile teritoriale din Orhei l-au anunţat că mai mulţi cetăţeni din s. Bulăieşti s-au plâns de faptul că “reprezentanţii” Partidului Liberal, deşi iniţial au promis cadouri de preţ pentru alegători, ulterior nici nu au venit la întâlnire. “Comuniştii au anunţat cetăţenii din sat că Partidul Liberal va repartiza la o anumită oră tot ce doriţi. S-a adunat lumea, dar nimeni nu era prezent de la PL şi atunci lumea a început a înjura PL, întrebând ce fel de oameni sunt liberalii dacă au promis, dar nu au adus”, a menţionat Ghimpu.

Partidul Liberal califică aceste acţiuni drept dezinformare, provocare şi înscenare în această campanie electorală desfăşurată “între alb şi negru” şi atenţionează cetăţenii să nu se lase provocaţi, să dea crezare doar informaţiilor venite din partea unor persoane cunoscute.

Departamentul Comunicare al PL