Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2009DeclaraţiiPLDM

Declaraţia PLDM către alegători

|versiune pentru tipar| PLDM, 6 august 2009

Stimaţi concetăţeni!

Alegerile parlamentare din 29 iulie 2009 au constituit un punct de cotitură pentru ţara noastră.

Partidul Liberal Democrat din Moldova a venit în faţa alegătorului cu un mesaj sincer prin care a cerut sprijin pentru edificarea unui stat de drept, cu o economie funcţională şi un viitor demn pentru fiecare cetăţean.

Dumneavoastră aţi apreciat acţiunile PLDM, care a fost în permanenţă alături de cetăţean, i-a exprimat şi apărat interesele şi care a spus un nu hotărît perpetuării la putere a guvernării comuniste. Am simţit în permanenţă sprijinul Dumneavoastră pentru echipa şi Programul nostru, pentru realizarea obiectivelor pe care ni le-am asumat.

La 29 iulie aţi optat pentru transformări profunde în societate, pentru edificarea unei ţări democratice şi dezvoltate. Avînd mandatul Dumneavoastră, vom pune capăt crizei politice, pentru că în democraţie nu există învingători şi învinşi, pentru că fiecare cetăţean, indiferent de opţiunile lui politice, are dreptul la respect şi la un trai prosper. Vom stopa criza economică, pentru că sărăcia în Moldova nu are altă explicaţie decît proasta guvernare pusă în serviciul clanurilor comuniste. Vom pune capăt crizei morale, oferind societăţii principii şi valori bazate pe realizările civilizaţiei europene şi tradiţiei naţionale.

Noi înţelegem imensa responsabilitate ce ne revine faţă de cei peste 262 de mii de cetăţeni care ne-au votat, faţă de cei care ani în şir au opus rezistenţă regimului autoritar comunist şi au fost alături de noi, faţă de toţi cetăţenii acestei ţări care doresc să trăiască în libertate şi demnitate. Prioritatea numărul unu a PLDM este să nu vă dezamăgim, să depăşim cu principialitate şi consecvenţă moştenirea gravă a regimului Voronin şi să realizăm, pas cu pas, toate obiectivele asumate de noi şi votate de Dumneavoastră.

Stimaţi alegători!

Partidul Liberal Democrat din Moldova vă aduce cele mai sincere mulţumiri pentru sprijinul acordat. Împreună am demonstrat că suntem puternici, împreună am învins, împreună începem transformările democratice şi adevărata integrare europeană a Republicii Moldova.

Serviciul de presă al PLDM