Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiArtur Croitor

Apel către candidaţii independenţi pentru funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Artur Croitor, 17 septembrie 2016

Stimaţi Candidaţi

Silvia Radu, Maia Laguta, Geta Saviţcaia, Ion Dron, Vadim Brînzan, Mihail Corj, Ilie Rotaru, Oleg Brega!

Cu toţii ne confruntăm cu problema colectării semnăturilor pentru a ne înregistra în calitate de concurenţi electorali din cauza condiţiilor inegale între candidaţii independenţi şi candidaţii din partea partidelor politice, presiunii autorităţilor în teritorii, precum şi blocării informaţionale în vederea prezentării viziunilor noastre pentru viitorul Moldovei.

În conferinţa mea de presă din 15.09.2016 m-am adresat la Dvs cu propunerea de a ne consolida forţele întru colectarea semnăturilor şi formării Sediului Civic Consolidat.

Obiectivele Sediului Civic pot fi următoarele:

În calitate de primă acţiune propun să petrecem o serie de mitinguri în întreaga Ţară în cadrul campaniei de colectare a semnăturilor. Pentru acţiunea aceasta propun să stabilim împreună un plan-calendar de călătorii în teritorii, să stabilim în prealabil data şi ora vizitelor localităţilor, totodată să informăm alegătorii despre locul, data şi ora petrecerii mitingurilor, să luăm în chirie comună autobuze, echipament şi să invităm corespondenţi ai Mass-media independente pentru elucidarea evenimentelor planificate de noi.

Vă sugerez ca noi toţi, mâine, Duminica 18 septembrie la ora 14.00 se ne întâlnim şi să discutăm aceste propuneri. Locul desfăşurării acestei întâlniri îl stabilim prin telefon. După petrecerea acestei întâlniri vom face o declaraţie comună pentru presă.

Împreună sîntem o forţă nouă care poate începe procesul de reformare a Ţării! Să ne consolidăm eforturile pentru prosperitatea Moldovei şi mărirea permanentă a bunăstării cetăţenilor!!!

Cu stimă, Candidatul Independent Civic la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova Croitor Artur.

croitor.md