Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiArtur Croitor

Apel către cetăţenii Republicii Moldova

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Artur Croitor, 21 septembrie 2016

Dragi Compatrioţi, Cetăţeni ai Republicii Moldova!

Eu, Croitor Artur, Candidat civic Independent la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, mă adresez la Dumneavoastră cu acest apel!

25 de ani de independenţă ai Republicii Moldova au fost ani de degradare, lipsă de unitate şi de divizare, a fost un timp de oportunităţi ratate şi vieţi omeneşti denaturate.

Toate acestea se datorează faptului că în toţi aceşti ani guvernanţii au fost incompetenţi şi au avut grijă doar de propriile lor interese, absolut nu sau gândit la cetăţenii Moldovei şi planurile de dezvoltare a Ţării! Ei ne-au minţit, ne-au jefuit, ne-au incitat la ură etnică! Noi îi numim GÂNDACI, pentru că ei sau lipit de corpul Ţării noastre Însorite şi-i sug sângele din ea, îşi bat joc de ea şi însărăcesc cetăţenii săi!

Ajunge atâta îndurare! A venit timpul să scăpăm de gândaci şi Cetăţenii să preia toată puterea sub controlul lor!

Este timpul pentru a stabili obiectivele Dezvoltării Ţării în toate domeniile şi pentru a găsi mecanisme şi resurse pentru a atinge aceste obiective!

Dar, din voie bună gândacii nu vor pleca! Acest lucru necesită curajul, voinţa şi determinarea Dumneavoastră de a schimba soarta Ţării!

La alegerile actuale prezidenţiale gândacii din nou vor încerca să ne strecoare candidaţii lor nu de primă prospeţime, cu miros de corupţie şi putregai! Gândacii vor face totul pentru a preveni opiniile noi, ideile noi şi reformarea Moldovei în beneficiul cetăţenilor săi! Ei doresc să rămână la putere pentru totdeauna!

În cazul în care sunteţi gata să vă apăraţi Ţara şi pe cei dragi de gândaci, dacă sincer doriţi schimbarea spre bine — veniţi la Sediul nostru mobil şi alăturaţi-vă echipei de activişti civici în campania de colectare a semnăturilor. IMPLICAŢI-VĂ!!!

Oricine poate ajuta!!! Dar trebuie să ne jertfim timpul, resursele, forţele! Noi nu trebuie să pierdem această luptă cu gândacii, trebuie să-i învingem! Noi putem face acest miracol, pentru că aceasta este viaţa noastră şi aceasta este Ţara noastră!

Jos gândacii! Jos corupţia, incompetenţa şi cumătrizmul!

Trăiască Consolidarea Cetăţenilor! Trăiască Planul de Dezvoltare a Moldovei!

Trăiască viaţa liberă şi demnă în Moldova Nouă!

Nu uitaţi — VIITORUL ÎNCEPE ACUM!!!

croitor.md