Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Locuitorii din Cahul îl susţin pe candidatul “Partidului Nostru”, Dumitru Ciubaşenco

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 3 septembrie 2016

Campania de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea candidatului partidului condus de Renato Usatîi, Dumitru Ciubaşenco, a ajuns pînă la Cahul. Locuitorii oraşului susţin cu fermitate candidatul poporului.

După cum a declarat Dumitru Ciubaşenco în cadrul unei conferinţe de presă improvizate, atunci cînd “Partidul Nostru” va obţine victoria la alegerile prezidenţiale, va fi semnat decretul privind dizolvarea Parlamentului. Aceasta, potrivit lui, va duce la alegeri parlamentare anticipate.

“Sîntem convinşi că aceste alegeri vor fi cîştigate de opoziţie, de forţe patriotice. Va fi format un nou Guvern, care va schimba situaţia în ţară. Fiecare semnătură lăsată — este o semnătură în favoarea schimbărilor spre bine. Astăzi — semnătura, pe 30 octombrie — votul la alegeri. În aşa fel, noi împreună vom obţine victoria”, a subliniat candidatul.

Liderul “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, şi-a exprimat satisfacţia faţă de hotărîrea cu care cetăţenii semnează în favoarea candidatului poporului Dumitru Ciubaşenco.

“Pentru mine este extrem de important acel fapt că cetăţenii vin de bună voie şi semnează pentru înregistrarea candidatului nostru. Aceasta demonstrează faptul că Moldova are viitor”, a adăugat el.

Liderul “Partidului Nostru” a subliniat că, în pofida ilegalităţii alegerilor prezidenţiale, formaţiunea pe care o conduce trebuie să participe la ele.

“Astăzi ne susţin sute de mii de locuitori din toată ţara, iar noi, la rîndul nostru, trebuie să participăm la alegeri. Acesta nu este moftul nostru, este dorinţa cetăţenilor, iar noi trebuie să o îndeplinim”, a accentuat Renato Usatîi.

În încheiere, el a mulţumit locuitorilor din Cahul pentru susţinere: “Vom merge doar înainte, regimul lui Plahotniuc face tot ce poate, iar noi vom face cu el, ceea ce vor spune locuitorii ţării. Vom cîştiga neapărat!”.

pnru.md