Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Orheiul susţine candidatura lui Dumitru Ciubaşenco la funcţia de preşedinte

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 4 septembrie 2016

Duminică, locuitorii oraşului Orhei au semnat în susţinerea candidatului “Partidului Nostru” la funcţia de preşedinte, Dumitru Ciubaşenco, în cadrul campaniei naţionale, anunţate de Renato Usatîi.

În cadrul acţiunii desfăşurate în centrul Orheiului, locuitorii oraşului au salutat prezenţa candidatului Dumitru Ciubaşenco, dorindu-i lui şi echipei “Partidului Nostru” succese şi victorie în lupta împotriva regimului.

“Autorităţile au transformat astăzi Moldova într-o închisoare. Ne spun, haideţi să lăsăm totul aşa cum este, doar să desfăşurăm reforme care se rezumă la vopsirea barăcilor şi mutarea oamenilor dintr-o baracă în alta. Trebuie să demolăm această închisoare. Iată ce vrem noi să facem”, a declarat Ciubaşenco la întîlnirea cu locuitorii din Orhei.

Dumitru Ciubaşenco a subliniat că, singurul scop al alegerilor prezidenţiale este deturnarea actualului regim de guvernare. “Unii oponenţi de-ai noştri încearcă, din nou, să ne implice într-o polemică geopolitică. Sîntem categoric împotrivă. Aceste alegeri nu sînt despre geopolitică. Unicul scop al alegerilor prezidenţiale este deturnarea actualului regim”, a adăugat candidatul “Partidului Nostru” la funcţia de preşedinte, Dumitru Ciubaşenco.

Orheienii, de asemenea, şi-au exprimat indignarea faţă de fărădelegile autorităţilor centrale şi sărăcia tot mai accentuată a populaţiei. O nemulţumire aparte a fost informaţia distribuită în presă privind faptul că PD a depus deja la CEC în jur de 30 de mii de semnături în favoarea candidatului lor, care chipurile au fost “colectate” în mai puţin de 24 de ore.

În acţiunea de colectare a semnăturilor în favoarea lui Ciubaşenco de la Orhei, desfăşurată în cadrul campaniei naţionale anunţate de Renato Usatîi, a participat şi vicepreşedintele “Partidului Nostru”, Ilian Caşu.

pnru.md