Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Ciubaşenco la întîlnirile din Chişinău: Soarta lui Plahotniuc va fi decisă de cetăţenii Moldovei

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 7 septembrie 2016

Jurnalistul Dumitru Ciubaşenco, care în aceste zile participă la campania naţională de colectare a semnăturilor pentru înaintarea sa în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al RM, din partea “Partidului Nostru”, a avut o întrevedere cu locuitorii Chişinăului în unul dintre cele mai aglomerate cartiere a capitalei, la Piaţa Centrală.

În cadrul întîlnirii, pentru susţinerea lui Ciubaşenco au fost colectate peste o sută de semnături. Mulţi dintre vizitatorii pieţei şi oameni care comercializează în pavilioane, se apropiau pentru a-i strînge mîna lui Dumitru Ciubaşenco, să pozeze alături de el şi să discute. Cetăţenii şi-au exprimat convingerea că candidatul “Partidului Nostru” este cel care va pune capăt fărădelegilor comise de autorităţi.

Printre adresările locuitorilor capitalei, enunţate la întrevedere, au fost şi solicitări de a atrage la răspundere, conform legii, “proprietarul” Partidului Democrat, oligarhul Vlad Plahotniuc. Ciubaşenco a subliniat că soarta lui Plahotniuc va fi decisă de cetăţenii ţării: “Noi îl vom aduce în piaţă, iar oamenii vor decide ei ce să facă cu el”. “Trebuie să terminăm cu Plahotniuc, ca politician care a transformat Moldova în închisoare. El se teme. El nu poate ieşi în stradă, nu poate urca în maxi-taxi. El se aseamănă cu Goodwin, fost administrator în circul părăsit”, a rezumat Ciubaşenco.

Orăşenii i-au urat succese lui Dumitru Ciubaşenco şi victorie la alegerile prezidenţiale.

pnru.md