Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Chişinăuienii: Ciubaşenco — la Preşedinţia Moldovei! Continuă colectarea semnăturilor în susţinerea candidatului “Partidului Nostru”

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 8 septembrie 2016

În cadrul campaniei naţionale de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea la alegerile prezidenţiale a candidatului “Partidului Nostru”, Dumitru Ciubaşenco, deja au avut loc zeci de întîlniri, în cadrul cărora mii de cetăţeni şi-au arătat susţinerea pentru Ciubaşenco.

Una dintre aceste întrevederi a avut loc în ajun, în “Parcul Afganezilor” în sectorul Rîşcani al capitalei.

“Eu cu Renato Usatîi am fost la Cahul, Comrat, Orhei, Bălţi, în Chişinău inclusiv, am avut foarte multe întîlniri. Pete tot am fost primiţi cu căldură. Este un sentiment deosebit şi foarte plăcut. Oamenii semnează de bună-voie, nu-i impune nimeni. Sîntem convinşi că aceşti oameni vor vota pentru noi la alegeri”, a declarat el.

Despre nivelul înalt de încredere faţă de Ciubaşenco vorbeşte şi numărul mare de doritori de a discuta cu el, de a poza împreună cu candidatul naţional. Orăşenii îi exprimă susţinerea lui Ciubaşenco, urîndu-i victorie la alegerile prezidenţiale.

Chişinăuienii prezenţi la întîlnire vorbesc despre condiţiile insuportabile de viaţă din Moldova. Unii au făcut trimitere la hoţiile autorităţilor, lipsa locurilor de muncă pentru tineri. Cu toate acestea, orăşenii şi-au exprimat încrederea că anume candidatul “Partidului Nostru” va putea schimba situaţia spre bine.

Pentru Ciubaşenco, pentru Moldova, împotriva lui Plahotniuc! Cum semnează locuitorii capitalei în susţinerea candidatului “Partidului Nostru”

Dumitru Ciubaşenco şi echipa “Partidului Nostru” continuă colectarea semnăturilor pentru înaintarea sa în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al RM. Sute de locuitori au capitalei semnează zilnic în susţinerea lui Ciubaşenco, se adresează la el cu solicitări şi urări de bine, îi spun despre grijile lor şi speră la victoria acestuia la alegerile prezidenţiale!

Ciubaşenco la Anenii Noi: Miliardul furat ar fi ajuns pentru întreţinerea pensionarilor în decursul a trei ani

În acel timp cînd sistemul de pensionare în Moldova stă aproape să se prăbuşească, miliardul furat, care ar fi putut ajunge pentru întreţinerea tuturor pensionarilor din Moldova în decursul a trei ani, nimeni nici nu are de gînd să-l întoarcă.

Despre aceasta Dumitru Ciubaşenco a declarat la întîlnirea cu locuitorii din Anenii Noi. Întîlnirea, în cadrul căreia sute de locuitorii din oraş au semnat în susţinerea lui Ciubaşenco în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al Moldovei din partea “Partidului Nostru”, a avut loc astăzi în cadrul campaniei naţionale desfăşurată de formaţiunea politică. “Pensionarii mereu întreabă despre pensii. Este o problemă extrem de acută. Acum autorităţile, la solicitarea FMI, intenţionează să ridice pragul vîrstei de pensionare”, a menţionat Ciubaşenco.

“Aceasta însă puţin probabil să rezolve problema. Acum la noi pentru un pensionar lucrează un muncitor, proporţie care, cel mai probabil, se va înrăutăţi cu timpul. Dacă numărul muncitorilor se va micşora, atunci sistemul de pensionare pur şi simplu se va prăbuşi”, a declarat el. Conform convingerii lui Ciubaşenco, ieşire din situaţie există: este necesar de creat locuri de muncă, iar autorităţile — să nu mai fure. În legătură cu aceasta, el a adus un exemplu cu miliardul de dolari furat din sistemul bancar. “Am calculat că acest miliard ar fi ajuns pentru achitarea pensiilor în decursul a trei ani. Pur şi simplu să întoarcă acest miliard şi să întreţină pensionarii, numărul cărora în Moldova este de circa 600 de mii, în decursul a trei ani!”, a rezumat el.

pnru.md