Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Ciubaşenco: Ne dorim să întoarcem oamenilor speranţa că echitatea şi legalitatea sînt posibile

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 9 septembrie 2016

Cetăţenii ţării nu au deloc încredere faţă de instituţiile de stat, din vina autorităţilor moldoveneşti. Despre aceasta a declarat Dumitru Ciubaşenco la o nouă întîlnire cu locuitorii Chişinăului, care a avut loc în cadrul campaniei naţionale privind colectarea semnăturilor pentru înregistrarea lui Ciubaşenco în calitate de candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, înaintat de “Partidul Nostru”.

“Deja mai mult de o săptămînă desfăşurăm întîlnirile cu cetăţenii. Dintr-o parte, impresiile sînt pozitive, oamenii au o atitudine bună faţă de noi. De cealaltă parte, impresiile sînt foarte deprimante — oamenii şi-au pierdut încrederea în toate instituţiile de stat”, a spus Ciubaşenco.

Potrivit lui, oamenii se plîng pe lipsa oricărei echităţi sociale. “Oamenii îmi spun că nu cred în nimic. O neîncredere totală faţă de tot a cuprins republica, iar pentru a depăşi aceasta această deprimare, este necesar de a depune eforturi enorme. Sarcina noastră este de a întoarce oamenilor speranţa că echitatea şi legalitatea sînt posibile”, a conchis el.

pnru.md