Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Ciubaşenco la Străşeni: Autorităţile încearcă să sustragă atenţia de la furtul secolului cu “tancurile ruseşti”

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 6 octombrie 2016

Regimul oligarhului Vladimir Plahotniuc poate întreprinde încercări privind excluderea candidatului “Partidului Nostru”, Dumitru Ciubaşenco, dar “proprietarul” Partidului Democrat trebuie să ţină minte că cetăţenii deţin dreptul moral pentru răscoală.

Despre aceasta Ciubaşenco a declarat în cadrul întîlnirii cu alegătorii în oraşul Străşeni, în cadrul căreia a fost prezentat Decretul Nr.1 “Privind dizolvarea Parlamentului RM”.

“Ruda lui Plahotniuc, Andrian Candu, la momentul actual se află în SUA. El şi acum încearcă să mintă despre cum Rusia ar finanţa partidele politice, iar miliardul va fi întors”, a declarat Ciubaşenco.

Ciubaşenco a subliniat că ruda oligarhului minte, întrucît miliardul a fost furat nu pentru a fi întors. El a mai menţionat că Andrian Candu a lansat o “sperietoare” despre tancurile ruseşti, doar pentru a sustrage atenţia oamenilor de la “furtul miliardului”.

“Cunoaşteţi că ei vor încerca să falsifice şi rezultatele acestor alegeri. Noi nu excludem că şi pe noi vor încerca să ne excludă din campania electorală, aşa cum au făcut cu partidul lui Renato Usatîi în 2014. Autorităţile însă trebuie să ţină minte că, aşa cum stă scris în Declaraţia drepturilor omului, poporul ajuns la limita disperării are dreptul la răscoală”, a rezumat Ciubaşenco.

pnru.md