Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Raioanele Donduşeni şi Leova îl susţin pe Dumitru Ciubaşenco!

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 7 octombrie 2016

Consilierii consiliilor locale din raionul Donduşeni şi-au declarat susţinerea pentru iniţiativa cu care a ieşit candidatul la funcţia de preşedinte al Moldovei, din partea “Partidului Nostru”, Dumitru Ciubaşenco. Este vorba despre intenţia lui Ciubaşenco de a emite imediat după victoria la alegerile prezidenţiale un decret privind dizolvarea Parlamentului şi iniţierea alegerilor parlamentare anticipate. Declaraţia în susţinerea lui Ciubaşenco au adoptat-o, de asemenea, consilierii consiliului orăşenesc şi raional Leova, precum şi consilierii oraşului Iargara, satul Tigheci şi Cneazevca, raionul Leova.

Precizăm că, conform rezultatelor votării pe Internet, care are loc pe pagina web votum.md, în raioanele Donduşeni şi Leova, Dumitru Ciubaşenco este în prezent pe primul loc, cu rezultatul de 35% şi respectiv 26,7% din numărul total al respondenţilor.

“Indiferent cine va fi preşedinte, viaţa cetăţenilor noştri nu se va schimba spre bine atît timp cît Parlamentul şi Guvernul Moldovei se află în mîinile bandiţilor şi oligarhilor”, se menţionează în declaraţie. Dumitru Ciubaşenco este unicul candidat care şi-a asumat în mod public obligaţiunea de a face ceea ce cer cetăţenii Moldovei — de a desfăşura alegeri parlamentare anticipate.

Împreună cu Dumitru Ciubaşenco vom lupta pînă la victoria definitivă asupra hoţilor aflaţi la putere, conchid consilierii locali din raioanele Donduşeni şi Leova.

pnru.md