Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Ciubaşenco: Spre deosebire de alţi politicieni, eu nu am experienţa trădării

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 12 octombrie 2016

“Partidul Nostru”, condus de Renato Usatîi, este o formaţiune politică absolut nouă, departe de experienţa trădărilor şi hoţiilor. Despre aceasta a declarat candidatul “Partidului Nostru” la funcţia de preşedinte, Dumitru Ciubaşenco, în cadrul întîlnirii cu locuitorii oraşului Teleneşti, unde a fost prezentat Decretul Nr.1 “Cu privire la dizolvarea Parlamentului RM”.

“Oamenii sînt dezamăgiţi, ei şi-au pierdut încrederea în stat, în politicieni. Dar noi sîntem o forţă nouă, Usatîi s-a întors în Moldova acum doi ani, el nu e un politician compromis, el a făcut multe lucruri bune pentru municipiul Bălţi, primar al căruia este Usatîi”, a declarat el.

În context, Ciubaşenco a subliniat că atunci cînd cineva vorbeşte despre el, precum că nu are experienţă în politică, el consideră că aceasta e mai degrabă un avantaj: “Eu nu deţin experienţă în politică, dar aceasta este mai degrabă un plus. Decît experienţa lor de trădare, minciună şi furt, eu prefer lipsa totală a lor”.

“Eu ştiu că politica este un lucru murdar. Eu cred, cu echipa lui Renato Usatîi voi avea parte de o altă experienţă, diferită de ceea pe care au primit-o reprezentanţii actualei puteri. Cred că aceasta va fi experienţa ajutării oamenilor”, a rezumat el.

pnru.md