Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

Ciubaşenco la Făleşti: De frică faţă de Usatîi, Plahotniuc şi-a ieşit din minţi

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 22 octombrie 2016

Intenţia de a emite ordin pentru arestarea liderului “Partidului Nostru”, Renato Usatîi, precum şi excluderea practică a acestuia din alegerile prezidenţiale, demonstrează doar despre frica pe care o are oligarhul Vladimir Plahotniuc în faţa lui Usatîi.

Despre aceasta a declarat candidatul “Partidului Nostru” la funcţia de preşedinte, Dumitru Ciubaşenco, la întîlnirea cu locuitorii oraşului Făleşti, în cadrul căreia a fost prezentat Decretul Nr.1 “Cu privire la dizolvarea Parlamentului”.

“Anume de aceasta el a fost sceptic în privinţa revenirii la Chişinău. Şi, din cîte vedem, temerile lui, din păcate, se adeveresc”, a declarat Ciubaşenco, comentînd declaraţiile lui Usatîi privind faptul că procuratura a făcut o solicitare în instanţă privind eliberarea unui ordin de arest pe numele său.

“Lui Plahotniuc, cum se spune, i s-a dus «crîşa», şi-a ieşit din minţi. Anume de aceasta practic l-a exclus pe Usatîi din alegerile prezidenţiale. La fel cum, acum doi ani, de frică faţă de Usatîi, partidul său a fost exclus din alegerile prezidenţiale”, a adăugat el.

Ciubaşenco a subliniat că Usatîi, în condiţiile participării la alegerile prezidenţiale, ar fi învins: “El ar fi putut schimba situaţia în ţară spre bine, ar fi putut face ordine”.

pnru.md