Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiDumitru Ciubaşenco

“Partidul Nostru” este recunoscător cetăţenilor, care au acordat votul de încredere pentru Dumitru Ciubaşenco

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Dumitru Ciubaşenco, 31 octombrie 2016

“Partidul Nostru” de la început declara, că guvernarea a transformat alegerile prezidenţiale într-o farsă, că ele sunt deja falsificate, dar, ca răspuns la apelul cetăţenilor, totuşi a trecut prin această încercare. Noi am fost implicaţi in această campanie, şi, cu părere de rău, noi am fost unica putere politica, care a documentat toate încălcări.

În pofida dosarelor penale fabricate pe numele liderului “Partidului Nostru” Renato Usatîi, care nu i-au permis să participe în campanie electorală din ţară, în pofida represiunilor, organizate împotriva membrilor partidului, în condiţiile fraudelor masive şi coruperii alegătorilor, “Partidul Nostru” a organizat o campanie electorală cinstită şi corectă, în cadrul căreia i-a transmis societăţii opinia sa privind necesitatea demolării actualului regim criminal, cu care Moldova nu are viitor.

Cu părere de rău, alegerile au demonstrat, că societatea moldovenească rămîne dezbinată după criterii geopolitice, şi, regimul minţind, manipulînd cu opinie publică, cu ajutorul mass-mediei derutante, continuă să utilizeze divizarea societăţii în scopurile sale criminale.

Considerăm, că rezultatele alegerilor au fost desenate de către guvernare şi nu au nimic în comun cu voinţa reală a alegătorilor. Sunt doar nişte jocuri virtuale in computerul principalului “coordonator” Vladimir Plahotniuc.

“Partidul Nostru” declară, că va continua lupta politică împotriva guvernării criminale, pentru restabilirea legii şi dreptăţii, pentru întoarcerea puterii poporului. Decizia despre următoarele acţiuni ai “Partidului Nostru” va fi anunţat în timpul apropiat.

Îi chemăm pe toţi să ramînă înţelepţi şi să reducă intensitatea criticii în declaraţiile sale.

pnru.md