Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiIgor Dodon

Moldovenii îl susţin pe Igor Dodon în funcţia de preşedinte al ţării

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Igor Dodon, 23 iulie 2016

Astăzi, în toate raioanele ţării socialiştii au organizat Ziua Naţională de informare politică. Reprezentanţii PSRM — deputaţi, consilieri, preşedinţi de raioane şi primari ai localităţilor de toate nivelurile au mers în case de cultură, la întreprinderi, în pieţe, în spaţii comerciale, în parcuri, scuaruri, curţile blocurilor de locuit unde s-au întîlnit cu oamenii şi au discutat despre situaţia din ţara noastră, despre miliardul furat, despre pericolul unionismului şi al expansiunii NATO, despre interdicţia privind difuzarea emisiunilor televizate produse în Rusia, dar şi despre problemele cu care se confruntă cetăţenii noştri zi de zi.

Igor Dodon, liderul PSRM a mers în mai multe localităţi. Profitînd de ocazie, oamenii veneau să se plîngă de nevoile care nu contenesc să se abată pe capul lor. Lumea este indignată de atitudinea guvernanţilor faţă de popor, de faptul că au fost furaţi şi au fost lăsaţi fără pensii, salarii majorate, că preţurile la mărfuri şi servicii cresc, iar puterea vrea să-i mai jefuiască o dată punînd pe umerii poporului povara datoriilor.

“Să întoarcă miliardele din averile celor care au furat! Cît se poate să-şi bată joc de noi? Noi abia de legăm tei de curmei, iar oligarhii de la putere vor din nou să-şi bage mîna în buzunarul nostru! Jos cu hoţii! Vrem oameni oneşti la guvernare!”, se împărtăşeau oamenii cu durerea lor.

Igor Dodon a ţinut să-i informeze că socialiştii vor face totul ca să învingă în alegeri, astfel să contribuie la declanşarea alegerilor parlamentare anticipate şi să tragă la răspundere pe toţi cei care au îndrăznit să fure din caznaua statului. Oamenii l-au asigurat pe Dodon de susţinere în lupta pentru fotoliul de Preşedinte al ţării.

În cadrul Zilei naţionale de informare peste 6000 de activişti ai PSRM au distribuit sute de mii de ziare “Socialiştii” şi pliante care explică riscurile mişcării unioniste pentru statalitatea Republicii Moldova.

psrm.md