Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiIgor Dodon

Igor Dodon: După victoria noastră la prezidenţiale “furtul secolului” va fi investigat la nivel de Preşedinţie

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Igor Dodon, 3 noiembrie 2016

Astăzi, Igor Dodon, candidat la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că PSRM va continua să insiste pe organizarea audierilor parlamentare pe problema anchetării “furtului secolului”.

“Vedeţi ce se întîmplă? Cel care stă la închisoare pentru furturi, votează pentru «galbeni». Verdele s-a consumat, acum s-au făcut galbeni. Adică «galben» pentru furturi? Bineînţeles, noi vom insista pe audieri parlamentare şi toţi cei implicaţi în acest furt trebuie să stea la puşcărie, alături de Filat. Şi după victoria noastră la prezidenţiale vor fi şi investigaţii la nivel de Preşedinţie”, a menţionat Dodon.

Totodată, Igor Dodon a chemat cetăţenii la mobilizare maximă pentru a participa în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi a spus că isteria ridicată pe reţelele de socializare de către presa finanţată de americani nu e altceva decît o dovadă de slăbiciune, iar victoria va fi de partea candidatului opoziţiei de stînga.

“Vreau să chem lumea la mobilizare maximă. Am obţinut un avantaj de peste 130.000 de voturi faţă de oponentul nostru. Sunt sigur că putem învinge în turul doi. Văd că presa finanţată de americani s-a unit, în front comun, împotriva mea. Nu-i nimic, vom ţine piept, dar asta arată slăbiciunea voastră. Uitaţi-vă ce isterie aţi ridicat pe reţelele de socializare. Noi nu ne temem! Am văzut şi mai puternici. De aceea veţi pierde findcă daţi dovadă de slăbiciune. Noi am consolidat rîndurile noastre şi sîntem ferm convinşi în victorie”, a spus Igor Dodon.

Vă amintim că, astăzi, majoritatea parlamentară a refuzat din nou organizarea audierilor pe problema anchetării “furtului secolului”.

psrm.md