Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiInna Popenco

Inna Popenco s-a întâlnit cu locuitorii oraşului Ungheni

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Inna Popenco, 11 septembrie 2016

Candidatul din popor, desemnat de Mişcarea “Ravnopravie”, Inna Popenco, s-a întîlnit şi a discutat cu locuitorii oraşului Ungheni, asupra mai multor subiecte importante.

Discuţiile au avut loc ieri, 10 septembrie, în cadrul conferinţei teritoriale a Mişcării social-politice “Ravnopravie”, la Ungheni unde a fost întâlnită cu flori şi speranţe.

În cadrul conferinţei, Inna Popenco a vorbit despre un şir de programe sociale, cum ar fi: deschiderea magazinelor sociale în toata ţara, compensarea tarifelor pentru serviciile comunale, majorarea pensiilor, asigurarea serviciilor medicale gratuite şi alte proiecte prin care să fie create condiţii de trai pentru moldoveni şi NU de supravieţuire.

“Cunosc foarte bine dificultăţile şi provocările cu care se confruntă marea majoritate a populaţiei din ţara noastră. Spun aceasta, deoarece eu însămi sunt nevoită să fac faţă greutăţilor zi de zi. Cred că după ani de zile, Republica Moldova are nevoie de un Preşedinte capabil să asigure stabilitate şi siguranţa zilei de mâine copiilor noştri”, a declarat Inna Popenco.

Candidata desemnată de popor a menţionat că implementarea proiectelor sociale va fi posibilă datorită unei administrări eficiente şi transparente a banilor publici.

Iar drept exemplu, unde lucrurile au fost schimbate într-un termen scurt, a fost oferit oraşul Orhei, locuitorii căruia şi-au redobândit speranţa şi siguranţa în ziua de mâine.

Amintim că, Inna Popenco este medic de profesie şi a fost înaintată la iniţiativa unui grup de locuitori din oraşul Orhei.

facebook.com