Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriPrezidenţiale2016DeclaraţiiInna Popenco

Lansarea campaniei electorale oficiale a candidatului la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova, Inna Popenco

|versiune pentru tipar| ' _ d.title.utf _' Inna Popenco, 3 octombrie 2016

Bună ziua stimaţi concetăţeni!

Astăzi, împreună cu mii de susţinători ai Partidului Şor m-am lansat in campania electorala la funcţia de Preşedinte al Republicii Moldova.

Mă mîndresc cu faptul că cea mai de succes echipă din Moldova a acordat onoarea şi a înaintat candidatura mea la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

Împreună vom stopa conflictele politice, care distrug statul nostru; vom obţine implementarea medicinii gratuite, învăţămîntului specializat garantat de stat, vom extinde în întreaga ţară proiectele sociale implementate în oraşul nostru, vom deschide magazine sociale în fiecare localitate din Moldova!

Haideţi să demonstrăm întregii Moldove, că un candidat din popor poate deveni preşedinte pentru întregul popor.

Promit să nu vă dezamăgesc!

Noi, locuitorii Orheiului şi cei care le pasa de soarta ţării astăzi sîntem alături de primarul nostru, Ilan Shor. Cu numele lui sunt legate speranţele noastre pentru o viaţă normală, prosperă, pentru dreptatea socială, pentru un viitor mai bun.

Stimaţi concetăţeni!

Sunt convinsă că renaşterea Moldovei se începe azi! Sunt convinsă că echipa noastră, echipa lui Ilan Şor, care într-un timp scurt a rezolvat cele mai stringente probleme ale Orheiului, va reuşi să depăşească şi problemele întregii ţări! Moldova, poporul nostru harnic merită schimbări. Schimbări în bine!

facebook.com